|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Väg- och Markprojektör till Ty...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Borlänge
Bransch
Teknik/Ingenjörstjänster
Referensnr
1723
Kontaktinformation
Natalie Lindwe

Väg- och Markprojektör till Tyréns

 

Tyréns AB


Är du en erfaren Väg- och Markprojektör? Vill du driva projekt, utvecklas och utmanas hos ett av Sveriges mest nyfikna teknikkonsultföretag? Då ska du läsa mer. I rollen som Väg- och Markprojektör blir du en del av Tyréns satsning för bättre samhällen och samtidigt en del av Tyréns kompetenta avdelning. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan i dag.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Tyréns räkning en erfaren Väg- och Markprojektör. Tjänsten avser en direktrekrytering vilket innebär att Professionals Nord sköter processen i form av urval, intervjuer och presentation för din nya arbetsgivare Tyréns.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tyréns önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Den här rollen kan ha olika placeringsorter, såsom Gävle, Borlänge, Järvsö eller Uppsala. Du kommer erbjudas ett gediget introduktionspaket och få alla verktyg som krävs för att du ska kunna utföra bästa möjliga arbete. Hos Tyréns sätter du själv gränserna för din egen utveckling, visar du framåtanda och gör ett gott arbete är möjligheterna för din egen utveckling oändliga.


Arbetsuppgifter
Som Väg- och Markprojektör hos Tyréns kommer du att driva olika typer av projekt i varierande skeden tillsammans med din avdelning samt övriga teknikområden, där dina arbetsuppgifter centreras kring att rita och konstruera projekt inom väg, gata och anläggning. Du kommer att ha en variationsrik vardag där du är delaktig och driver processer från tidiga utredningar och förstudier till bygghandlingar för de aktuella projekten.

Du kommer föra ett nära samarbete med Tyréns avdelningar för geoteknik och landskap, vilket innebär att du skaffar dig en god helhetsbild av det aktuella projektet. Exempel på projekt du kommer att arbeta med är gator, parker, exploateringsområden, industriområden, gång- och cykelbanor som parkeringar.


Vi söker dig som
Har en relevant eftergymnasial utbildning inom väg/mark/anläggning eller motsvarande. Du har också minst ett års erfarenhet av yrket. Vidare talar och skriver du såväl svenska och engelska flytande då arbetets uppgifter kräver det. Vi tror att du har erfarenhet av att jobba i CAD Civil 3D och/eller Novapoint, men det är inget krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Vi ser därför att du som person är affärsmässig, noggrann och driven i dina åtaganden. Du är glad och trivs i en miljö där stark lagkänsla råder och du samarbetar effektivt med dina kollegor och har en genuin vilja att lära dig och utvecklas. Vidare är du strukturerad och trivs i ett arbete där du själv får driva dina processer framåt.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gävle, Borlänge, Järvsö eller Uppsala
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Natalie Lindwe

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se


Information om kundföretaget
Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar Tyréns hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Tyréns har cirka 2 200 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England och Estland. Tyréns är stiftelseägt och deras ägandeform gör det möjligt för dom att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Tyréns drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor. För mer information besök www.tyrens.se

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb

Fler jobb