|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Utvecklingsingenjör till Scand...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Stockholm
Bransch
Data/IT
Referensnr
7004
Kontaktinformation
Emma Henriksen

Utvecklingsingenjör till Scandinavian Radio Technology!

 

Scandinavian Radio Technology
Dina arbetsuppgifter
Som utvecklingsingenjör hos Scandinavian Radio Technology arbetar du självständigt med nya projekt eller vidareutveckling av befintliga projekt. SRT jobbar i första hand med inbyggda system som kräver kunskap om hårdvarukonstruktion och programmering i bl.a. C++. Då organisationen för närvarande befinner sig i en expansiv fas, och jobbets karaktär är utforskande och innovativt, kommer det krävas att du kan hantera flera projekt samtidigt samt kontinuerligt lära dig nya tekniker och arbetssätt.

Anställningsform: Heltid, tillsvidare. Detta är en rekrytering, vilket betyder att du blir direktanställd av SRT.
Start: Så snart som möjligt
Arbetsplats: Vällingby, Stockholm

Din profil
Vi söker sig som har en ingenjörsexamen i elektronik/datateknik eller liknande. Har du viss erfarenhet av utvecklingsarbete, gärna hårdvarunära mjukvaruutveckling är det ett plus, men vi är också intresserade av dig som är nyexaminerad. Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på engelska. Kunskaper inom elektronik är meriterande men inte ett krav.

Vi ser att du har ett stort teknikintresse och en vilja att lära dig nytt, samtidigt som du är ödmjuk i din framtoning. Du tycker om problemlösning, har ett stort tålamod och är hjälpsam mot kollegor.

Sista ansökningsdag
Är du den vi söker?
Skicka in din ansökan snarast möjligt då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Emma Henriksen på emma.henriksen@maxkompetens.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Scandinavian Radio Technology AB (SRT) utvecklar och marknadsför produkter för trådlös kommunikation inom affärsområdena larm och positionering. Sedan etableringen 2004 har SRT uppnått stora framgångar med egenutvecklade larmprodukter och är idag ledande i Sverige inom området personlarm. SRT har ett nära samarbete med Sveriges största larmcentraler och levererar idag personlarm kopplade till Securitas, Nokas, SOS Alarm, Rapid, AVARN, Stanley samt flera av Sveriges mindre larmcentraler. Bland kunderna återfinns bl.a. Polisen, Försvarsmakten, Skatteverket, Åklagarmyndigheten, Kronofogden samt majoriteten av Sveriges alla kommuner. SRT genomför även större kundprojekt där kunder har specifika krav. Alla SRT:s produkter är egenutvecklade.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb