|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Utvecklingsingenjör inom inbyg...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Lund, Skåne län

Bransch

Data/IT

Anställningsform

Heltid

Utvecklingsingenjör inom inbyggda system för direktrekrytering till kund!

Data/IT

Vill du arbeta med hårdvarunära programmering i inbyggda system? Är du dessutom civilingenjör inom Elektroteknik eller Datateknik och vill jobba på ett nyskapande produktutvecklingsföretag i Lund? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en junior utvecklingsingenjör inom inbyggda system för direktrekrytering till vår kund i Lund. Vår kund är ett produktutvecklingsföretag inom elektronik, mjukvara, industridesign och projektledning. De arbetar med hela produktcykeln från konstruktion till produktion och har varit delaktiga i utvecklingen av många framgångsrika produkter inom bland annat medicinteknik, miljöteknik, elfordon, industri och mobiltelefoni. Företaget erbjuder nyskapande och effektiv produktutveckling genom att förse sina kunder med rätt kompetens, rätt utvecklingsmiljö och de smartaste designlösningarna. Arbetsklimatet präglas av humor, nyfikenhet, frihet och engagemang. Idag består företaget av ca 25 anställda och de behöver nu stärka upp sitt team med ytterligare en kollega på heltid.

I rollen som utvecklingsingenjör hos vår kund får du möjlighet att arbeta med och utvecklas inom just det du är bra på. Arbetet bedrivs i projektform, och du arbetar ofta i självständiga projekt eller i projekt om två kollegor. Då detta är en direktrekrytering sker rekryteringsprocessen via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt av vår kund. Företaget erbjuder en heltidsanställning och arbetstiderna är mån-fre dagtid. Tjänsten kommer att tillsättas omgående så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten söker vi nu dig som har en Civilingenjörsutbildning inom Elektroteknik, Datateknik eller motsvarande.Vi söker såväl dig som är nyutexaminerad som dig som har hunnit komma ut och skaffa dig något års erfarenhet efter examen. Viktigast av allt är att du har ett genuint teknikintresse, ett intresse för hårdvarunära programmering i inbyggda system samt goda kunskaper i C-programmering. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från C/C++, realtidssytem, Python och gärna Assembly.

För att bli framgångsrik i rollen som Utvecklingsingenjör hos det aktuella företaget bör du som person trivas i en arbetsmiljö där du får stor frihet under eget ansvar. Du är initiativtagande, ansvarsfull och motiveras av att självständigt driva ditt arbete framåt. Du är även en social och prestigelös lagspelare som såväl hjälper och vågar ta hjälp av andra i stunder då detta behövs.

Låter detta som tjänsten för dig? Tillsättning kommer att ske omgående så fort vi hittat rätt kandidat och urval sker löpande, så sök redan idag!


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här