|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Utvecklare som närmar sig exam...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Utvecklare som närmar sig examen? Bli en del av MOPSSYS!


Motiveras du av ny teknik och vill arbeta på ett företag som verkligen satsar för att ligga i framkant? MOPSsys söker en nyexaminerad utvecklare eller dig som läser sista året och vill arbeta extra/skriva ditt examensarbete för ett företag med goda chanser till anställning efter examen. MOPSsys utvecklar den 4:e generationens informations och kvalitetssystem för massa och pappersindustrin för att möta den 4:e industrirevolutionen. Vill du vara med på denna resa och bli en utvecklare i världsklass? Ansök redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en junior utvecklare till MOPSsys i Örnsköldsvik som vill vara med och utveckla 4:e generationens informations och kvalitetssystem för massa och pappersindustrin.

Läser du sista året på en data - eller systemvetenskaplig högskoleutbildning? För dig med rätt engagemang och utbildningsbakgrund finns nu en unik möjlighet att kickstarta din karriär som utvecklare och skräddarsy tjänsten för att passa din nuvarande situation. Om du planerar att skriva ditt examensarbete i vår finns möjligheten att göra det för MOPSsys med ambitionen att hitta ett examensarbete som gynnar såväl MOPSsys behov som dina. Söker du ett deltidsarbete finns även möjligheten att arbeta deltid fram till din examen. Målsättningen är sedan att du efter avklarad utbildning anställs på heltid för en tjänst som utvecklare hos MOPSsys, förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet.

Detta är inledande ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos MOPSsys. Är båda parter nöjda med samarbetet finns goda möjligheter för överrekrytering.

Arbetsuppgifter

Som Utvecklare på Eurocon MOPSsys kommer du att ingå i en grupp med andra utvecklare som arbetar för att vidareutveckla MOPSsys produktportfölj till nästa generation. Du kommer få möjligheten att jobba med ny teknik samt möjligheten att inte bara vidareutveckla produktportföljen utan även din egen kunskap.

Du kommer att få delta i utveckling av användargränssnitt och serverfunktioner, samt testning och dokumentation av nästa generation av programvarupaketet MOPS: ett informationssystem för processindustrier främst riktat mot massa- och pappersindustrier.

Som utvecklare kommer du att utgå från kontoret i Örnsköldsvik där du jobbar tätt med dotterbolaget i Vancouver, Kanada, partners samt kunder över hela världen. Kontoret är centralt beläget med öppen kontorsmiljö och närhet till kollegor. Från medarbetare på kontoret beskrivs stämningen och kulturen som kommunikativ och där samarbetet är essentiellt. På MOPSsys får du verkligen vara med och påverka deras framsteg i branschen, egentligen oavsett vilken roll du har.

Vi söker dig som

 • Nyligen har avslutat din utbildning inom datavetenskap, systemvetenskap eller motsvarande på högskole eller universitetsnivå. Alternativt läser sista året och planerar att ta ut din examen under 2018 eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

 • Du har god grundläggande kunskap i JavaScript, HTML5, CSS och C++ och ett brinnande intresse i att vidareutveckla dina kunskaper i både front- och back-end utveckling.

 • Grundläggande kunskap i svenska och mycket god kunskap i engelska är ett krav. Detta då projektspråket är engelska för skriftlig kommunikation och dokumentation, och det talade språket inom projektgruppen kommer vara både svenska och engelska.

Meriterande är erfarenhet av programmeringsspråket Python samt erfarenhet av att bygga applikationer som använder relationsdatabaser men det anses inte vara ett krav.

Som person är du problemlösande, du sitter inte och väntar på att hitta lösningen utan du har en god förmåga att aktivt söka den information som krävs för att lösa dina arbetsuppgifter. Du motiveras av en öppen arbetsmiljö och arbete i grupp stimulerar dig. Du tycker om att diskutera både problem och framgångar, och ser en stor nytta i att dela erfarenheter med gruppen. Du har ett driv och en stark vilja att visa resultat, samtidigt som du är noggrann och mån om att resultatet som presenteras genomsyras av kvalitet. Vi ser det också som en självklarhet att du i och med ditt intresse för teknik och utveckling, aktivt följer med i vad som händer i omvärlden gällande nya tekniker.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid/Deltid/Examensarbete

 • Placering: Örnsköldsvik

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och MOPSsys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

MOPS (Mill Information and Optimization System) är utvecklat för massa- och pappersindustrin som ett verktyg för att öka medvetenheten, ge användarna information i realtid och optimeringsfunktioner som behövs för att sänka kostnaderna, förbättra kvaliteten och öka produktiviteten. För att åstadkomma detta har Eurocon MOPSsys utvecklat ett antal MOPS applikationer specifikt för massa- och pappersindustrins beslutsprocesser. Mer MOPS-information finns på www.mopssys.com

 • Umeå
 • Deltid
 • IT
 • 15002031