|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Utesäljare Industri Örebro

Ahlsell Sverige AB Careers

Utesäljare Industri Örebro

Lockar försäljning, kundansvar, affärsutveckling och tekniskt rådgivning i ett av branschens ledande bolag? Vill du vara med och ta Ahlsell till nästa nivå? Vi söker medarbetare som vill vara med och bidra med sina kunskaper och med sitt engagemang. Ahlsell handlar om människor, människor som trivs i sin roll och vill göra det där lilla extra. Vi tror att det är den inställningen som får kunden att komma tillbaka till oss gång efter gång. Och just det, visste du att vi också har Sveriges största säljkår, Sveriges mest besökta webshop och en logistik i världsklass?

 

Om rollen

Ahlsell fortsätter att växa och förstärker nu säljorganisationen i med en utesäljare inom affärsområdet Industri.

Din uppgift blir att bearbeta kunder inom segmentet Industri  och ansvara för deras utveckling.

Du kommer att ingå i ett professionellt säljteam och samarbetar med innesäljare, butikssäljare och försäljningschef för att stötta våra kunder på bästa sätt. 

Om dig

Vi söker dig som på ett engagerande, öppet och ansvarsfullt sätt hjälper våra kunder att utveckla sina affärer. Du är konsultativ i din försäljning och har förmågan att både etablera och utveckla relationer. Du är målmedveten och resultatorienterad.

Vi har inga krav på att du har tidigare erfarenhet från branschen men ser det som meriterande om du har ett tekniskt intresse.

Placering: Örebro.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas.hallden@ahlsell.se

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden. Välkommen med din ansökan via Ahlsells hemsida eller via ansökningsknappen nedan!

About Ahlsell Sverige AB

Om Ahlsell

Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, El och Verktyg & Maskiner. Koncernen har en årlig omsättning om cirka 23 miljarder SEK och cirka 4 500 anställda.Övriga tjänster hos Ahlsell |

Jobb Information

  • Företag:Ahlsell Sverige AB
  • Placering:ÖrebroÖBRO
  • Anställningsform:Heltid Tillsvidare