|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Underhållsingenjör

 
 
 

E.ON söker en

Underhållsingenjör

Uppgifter

Hos oss är alla lika olika, men vi har en sak gemensamt. Vi brinner för vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Det är ingen liten ambition och för att kunna nå dit krävs människor som vill göra skillnad och bryta ny mark. Istället för att leva på naturen, måste vi börja leva med den. Nu gör vi stora investeringar för att vara med och skapa ett land som drivs av naturens kraft istället för på dess bekostnad.

 

Vill du bli min nya kollega?

Mitt namn är Joakim Sandvik.  Jag har jobbat på E.ON sedan februari 2016 och inom energibranschen i 18 år. E.ON  är ett tryggt och stabilt företag, där vi har mycket  frihet under ansvar och det är en arbetsgivare som främjar balans mellan arbetsliv och privatliv vilket jag uppskattar mycket som småbarnsförälder.

Mitt arbete som underhållsingenjör känns meningsfullt och givande då jag bidrar jag till en säkrare elförsörjning och elanläggning.  
 

Det som bl.a. ingår in min roll är planering, beställning och uppföljning av underhållsåtgärder på våra ledningar 0,4-130 kV. Det ingår även att delta i arbetet med förbättring av affärsupplägg, policy och instruktioner samt svarar för att Elnäts anläggningar förvaltas på ett tekniskt/ekonomiskt optimalt sätt så att det hela tiden sker en utveckling av verksamheten.
Rollen innebär också mycket kontakter utåt mot entreprenörer, kommuner och andra intressenter.

Profil

För att lyckas väl i rollen så ser vi gärna att du har erfarenhet och kunskap om arbetsområdet, du är förtrogen med EBR konstruktioner och föreskrifter. Du får gärna ha tidigare erfarenhet från entreprenörssidan.

Kanske har du en högskoleutbildning med elkrafts- och eldistributionsinriktning.

 

Vi har en väldigt god och hjärtlig stämning i vårt team och det är högt i tak. Så för att passa in bör du vara öppen, prestigelös och lyhörd. Andra viktiga egenskaper är engagemang, ordning och reda samt att du arbetar på ett strukturerat sätt, som bygger på affärsmässighet och kvalitetstänkande.

Vi har många kontakterytor så därför är det din kommunikativa förmåga, sociala kompetens och samarbetsförmåga viktiga egenskaper i rollen.

Vidare är en förståelse för helhetsresultat och kundnöjdhet mycket viktig i vår verksamhet.

 

Vår chef Anna-Lena är en öppen och modern chef som tillåter frihet under ansvar. Hennes dörr står alltid öppen och hon ger stöd och råd när det behövs.

 

Känner du att du passar in på beskrivningen och vill bli min nya kollega? I så fall så välkomnar vi din ansökan!

 

För frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta den rekryterande chefen:

Anna-Lena Öiås, 0730-499 188

 

För frågor till våra fackliga representanter, vänligen kontakta:

Sofia Gustavsson, Unionen, +46 703 066065
Charlotte Klippel, Akademikerna, +46 706 446707

Mattias Andolfsson, Ledarna, +46 709 669029

 

Information

Ref.nr.: 85754 Avtalsvillkor: Tillsvidare Arbetstid: Heltid Sista ansökningsdag: 31.01.2018

Kontakt

Rekryterande chefen, Anna-Lena Öiås, 0730-499 188

Ansökan online

E.ON strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökanden som breddar vår mångfald.

E.ON

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. Våra 40.000 medarbetare över 13 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra tre affärsområden för smarta nät, förnyelsebar energi och kundlösningar.

E.ON Energidistribution AB