|

Ta emot liknande jobb via mejl för

UX-designer till Strateg

 
 
 

UX-designer till Strateg

Tjänstebeskrivning
Vill du arbeta i en organisation som sätter UX-designern i fokus? Vill du till en varierad tjänst där du gör allt från att klura på wireframes till kundmöten och att genomföra workshops?

Då kan tjänsten som UX-designer på Strateg vara rätt tjänst för dig!

Till Strateg söker vi nu en UX-designer. Tjänsten som UX-designer innebär att skapa digitala lösningar som inom besöksstrategier, tillgänglighet, tester och wireframes. Ditt uppdrag är att ta in kundens önskemål och tillsammans med våra projektteam, utvecklare samt vad som är hett på marknadssidan hitta de bästa lösningarna. Du jobbar alltid med flera projekt samtidigt och är också den som utbildar både kunder och vår interna personal i det senaste på ditt område.

I rollen som UX-designer kommer du till exempel att:

• Analysera flöden och statistik utifrån ett användarperspektiv för att komma fram till förbättringar

• Göra wireframes, flowcharts och prototyper för digitala produkter

• Tillämpa och förbättra användbarhet, tillgänglighet och konvertering

• Se till att projektets övergripande strategi genomsyrar designen och utvecklingen

• Göra användartester, A/B-tester och implementera förbättringar utifrån det du kommer fram till

• Driva workshops med kunder eller med den interna arbetsgruppen

Tjänsten passar dig som älskar att ha flera projekt igång samtidigt och du motiveras av att ha varierade arbetsuppgifter. På Strateg jobbar vi teambaserat och du som UX-designer kommer att jobba i flera team där kunden och dess användarvänlighet alltid sätts i fokus. Här hjälper vi varandra att utvecklas så för att passa in i gänget är du en lagspelare som vill växa med oss. Du vill, precis som oss, utmana dig själv att tänka nytt och vill ligga i framkant i den tekniska utvecklingen. Dessutom är du peppad på att jobba efter värdeorden professionalism, glädje och kreativitet.

Krav på person
Vi söker dig som är ett bra bollplank med kunderna. Du är van med att ta fram strategier efter kundens mål och syftet bakom dessa. Vidare är du van vid att genomföra workshops. Det är även ett krav att du har tidigare erfarenhet av användning av wireframes, analyserat besökarflöden och workflow.

För att lyckas i rollen som UX-designer krävs kunskap inom:

• Konvertering- och affärsstrategier

• Analyskompetens av flöden och statistik utifrån ett användarperspektiv för att komma fram till förbättringar

• Kompetens att göra wireframes, flowcharts och prototyper för digitala produkter

• Kompetens inom användartester, A/B-tester och implementerade förbättringar utifrån resultat

Det är meriterande om du har arbetat inom hela området Experience Design. Vi ser att du som söker är en person som är framåt och flexibel. Detta för att du kommer att vara i en central roll hos oss och du kommer att jobba i flera projektteam samtidigt. Du behöver då vara drivande i att varje projekt går framåt och flexibel i att prioritera och rycka in bland olika arbetsuppgifter.

Övrigt
Start: 2018

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Kontorstider, flexibelt

Plats: Örebro

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Katarina Anfelt på 073-353 75 29. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: UX, design, workshop, A/B-trester och wireframes

Företagspresentation
Väldigt nöjda medarbetare. Och kunder.

Det säger egentligen allt. Ja, att vi på Strateg är ett härligt gäng med koll. Som med en väldig massa kompetens och ovanligt stort engagemang levererar analyser, strategier, innehåll och underhåll som hjälper våra kunder att nå sina mål. Vi tycker dessutom att Örebro är en alldeles perfekt stad att jobba ifrån. Lite mer med båda fötterna på (eller i) jorden, om vi säger så.

Det är sånt som gör att vi får höga betyg av både medarbetare och kunder. År efter år. Och som gör att vi får finfina placeringar i branschtävlingen Årets Byrå, som grundar sig helt på vad kunderna tycker och tänker. 2013 vann vi! Och det tänker vi göra igen

Publiceringsdatum: 2018-01-04