|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Transcom söker Chef till Group...

 
 
 

Transcom söker Chef till Group Business Control

Transcom söker Chef till Group Business Control
Vill du ha det övergripande ansvaret för Business Control i en internationell, dynamisk koncern? Till rätt kandidat kan vi erbjuda en spännande roll i nära samarbete med vår CFO och självklart i tät dialog med våra regionala verksamhetschefer samt koncerngemensamma funktioner. I denna roll stöttar du även regionala Business Controllers i deras uppföljningsarbete och säkerställer en enhetlig rapportering till ledningen. Du har i denna roll personalansvar för tre medarbetare och rapporterar till CFO. Inom Transcom är hållbarhetsfrågor och medarbetarnas trivsel högt prioriterade – vi ser fram emot att välkomna dig som vår nästa medarbetare!

Arbetsgivare: Transcom Worldwide

Ort: Stockholm - innerstaden

Vem söker vi?
Vi söker dig med relevant akademisk utbildning och gedigen erfarenhet inom Business Control. För att lyckas i rollen krävs att du är trygg i din ledarroll och trivs i den utåtriktade roll detta är med många kontaktytor inom koncernen. Du behöver ha förmåga att växla mellan strategiska arbetsuppgifter, såsom att kontinuerligt utveckla processer och rutiner kring budget och prognos till operativa arbetsuppgifter såsom uppföljning, analys och rapportering.

Då vi är ett internationellt bolag behöver du behärska såväl svenska som engelska flytande i tal och skrift. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Är du intresserad av att bli vår nästa medarbetare är du välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 12 november. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag då urval och intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind Finance, ansökan sker via www.dfindfinance.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helén Lissäng på helen.lissang@dfindfinance.se alternativt 072-5358202.

Om Transcom
Transcom är en ”global customer experience specialist” som levererar tjänster inom kundvård, försäljning, teknisk support och kredithantering. Idag har vi cirka 29 000 anställda och bedriver verksamhet i 26 länder för flera av världens ledande organisationer. Företagets största ägare är Investmentbolaget Altor.. För mer information vänligen se www.transcom.se


Om Dfind Finance
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vår ambition är enkel — vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden och överträffa våra kunders och kandidaters förväntningar.