|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Testledare till Husqvarna

 
 
 

Testledare till Husqvarna

Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2016 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.

Om tjänsten
Husqvarna satsar nu stort inom Internet of Things (IoT) där företaget är i början av en utveckling från att vara en leverantör, av i huvudsak mekaniska produkter, till att också leverera system baserade på uppkopplade produkter, appar och molntjänster. Husqvarna ska nu ytterligare förstärka resurserna för utveckling av dessa system och söker därför en testledare/teststrateg.

I denna tjänst kommer man att ingå i avdelningen Information Products vars uppdrag är att utveckla nya och innovativa tjänster till slutkunder baserade på uppkopplade produkter. Avdelningen är nybildad och är en central pusselbit i Husqvarnagruppens IoT satsning.

Detta är därför en unik möjlighet att få en viktig roll på denna resa!

Uppdragsgivare: Husqvarna AB Sweden

Ort: Huskvarna

Omfattning: Tillsvidareanställning, heltid med fast månadslön

Sista ansökningsdag: 2018-01-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt

För mer information: I denna rekrytering samarbetar Husqvarna med Dfind IT, ett rekryterings- och konsultbolag inom Randstadkoncernen. För information och frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erik Aronsson på erik.aronsson@dfind.se eller 0724-51 82 28

Kvalifikationer
Du kommer att leda testarbetet för system bestående av molntjänster, uppkopplade produkter med inbyggd programvara samt applikationer i web och mobila plattformar. Du bidrar också till att ständigt förbättra vår testmetodik, där ökad automatisering är ett nyckelområde. Arbetet innefattar aktiviteter i hela testcykeln så som kravhantering, testplanering, konstruktion av testfall, testexekvering, felsökning och rapportering av testresultat.

För denna tjänst söker vi dig med högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande kompetens.

Du är social och gillar att ha många olika kontaktytor. Det är viktigt att du är öppen och har lätt att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska. Som person brinner du för testområdet och har flera års erfarenhet av automatiserad mjukvarutestning. Vidare har du erfarenhet av metodutveckling och effektivisering inom testning. Erfarenhet av att leda arbete är även önskvärt.

Om Dfind IT
Dfind IT är Nordens första smarta IT-konsultbolag som skapar utvecklingsmöjligheter för organisationer, företag och människor inom IT. Vår personalstrategiska kompetens i kombination med våra innovativa lösningar möjliggör personallösningar med en snabb och smidig anpassning till våra kunders omvärld.

Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.