|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Testingenjör sökes till Axis C...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Lund, Skåne län

Bransch

Data/IT

Anställningsform

Heltid

Testingenjör sökes till Axis Communications i Lund!

Data/IT

Brinner du för teknik och är nyutexaminerad civil- eller högskoleingenjör mot exempelvis datateknik? Är du som person dessutom öppen, ödmjuk och motiveras av att arbeta i team mot gemensamma mål? Då kan Axis vara arbetsplatsen för dig!

Information om uppdraget:

Axis Communications är innovatörer inom videoövervakning och var första företaget i världen med att lansera en nätverkskamera 1996. De har sedan dess behållit sin ställning som obestridlig marknadsledare inom områdena nätverkskameror och övervakningskameror. De har även etablerat sig som marknadsledare i video encoder-kategorin, och stärker därmed företagets ställning inom området för övervakningskameror. Axis är inne i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter att utvecklas på ett personligt och professionellt plan. I Lund finns huvudkontoret med företagsledning samt deras forsknings- och utvecklingsavdelning.

För Axis räkning söker nu StudentConsulting en driven testingenjör för heltidsuppdrag med start efter överenskommelse. Som testare hos Axis kommer du ingå i team om ca 5 testingenjörer som ansvarar för test av Axis nyutvecklade videoprodukter (exempelvis nätverkskameror och video-encoders) i olika stadier av utvecklingsprocessen för att säkerställa kvalitén. Testningen är på systemnivå och sker både manuellt och automatiskt med såväl scriptade som utforskande metoder. Dina huvuduppgifter som testingenjör blir att i alla delar av utvecklingsarbetet ta ställning för kvalitet. Det innebär arbete med utveckling och exekvering av testmiljöer och testfall, men också vara del i arbetet med arkitektur, kodning och felsökning.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med tillträde efter överenskommelse. Längden på uppdraget är beräknat till 6 månader, med goda chanser till förlängning alternativt överrekrytering till Axis. Du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag.

Rekryteringsprocessen för denna tjänst sköts av StudentConsulting. Du kommer i tjänsten att vara anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult hos Axis i Lund. Axis önskan är att samtliga ärenden gällande denna tjänst hanteras av StudentConsulting, vi ber dig därför vänligen att kontakta micaela.westerlund@studentconsulting.com vid eventuella frågor eller funderingar.

Detta söker vi:

Vi söker nu dig som är nyutexaminerad civilingenjör eller högskoleingenjör och brinner för test och utveckling. Vi söker dig som är junior, men ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete. För att vara aktuell för tjänsten stämmer du in på följande kvalifikationer:

- Förståelse och stort intresse för test med inriktning mot Black Box och Exploratory Testing
- Kunskaper/erfarenhet av operativsystemen Windows och Linux, med betoning på det senare
- Förståelse om nätverk i allmänhet, ex uppbyggnad/struktur
- Test av inbyggda system
- Erfarenhet av TCP/IP protokoll
- Erfarenhet av API-anrop och hur dessa kan utnyttjas vid testningen
- Erfarenhet av konfiguration av olika servermiljöer/-tjänster i Linux eller Windows (t.ex. HTTP, SMTP, Proxy och FTP servers)
- Meriterande om kunskap/erfarenhet av Python

Då du i tjänsten använder såväl svenskan som engelskan på daglig basis, är det ett krav att du är flytande i båda språken såväl i tal som i skrift. Som person är du samarbetsvillig, ödmjuk och öppen. Du motiveras av en ansvarsfull roll där du i team med andra arbetar mot gemensamma mål. Vidare är du initiativtagande och delar gärna med dig av dina egna idéer och kunskaper.

Låter detta intressant? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Rekryteringen sker löpande.


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här