|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Terminalarbetare sökes för mor...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Örebro, Örebro län

Bransch

Logistik/Transport

Anställningsform

Deltid/Extra

Terminalarbetare sökes för morgonarbete nu och i sommar!

Logistik/Transport

Är du student eller har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %? Vill du dryga ut kassan med ett aktivt sommar och extrajobb morgontid? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett ledande företag inom kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden och vi söker nu för deras räkning ett antal personer som vill arbeta extra på deras terminal i Örebro, framförallt under sommaren.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara paketsortering vid lastning och lossning av lastbilar. Behovet är måndag-fredag kl 05:30-08:30. Vi vill att du ska kunna arbeta ca 2-3 dagar/vecka. Du kommer vara anställd av Student Consulting och ha din arbetsplats hos kund. Uppdraget kommer att pågå under hela sommaren med möjlighet att börja arbeta extra redan nu.

Detta söker vi:

Krav för tjänsten:
- att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
- att du kan arbeta 2-3 dagar/vecka, måndag till fredag
- att du klarar av ett fysiskt tungt arbete


Vi ser även att du är en flexibel person och har förmågan att prioritera och planera din egen dag. Du är effektiv, stresstålig och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Det är meriterande, men inte ett krav, om du har arbetat på lager tidigare.
Då våran kund är en bit utanför stan är det bra om du har körkort och tillgång till bil.

Är du den vi söker?
Skicka in din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande intervjuer och urval


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här