|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Teknisk säljare / KAM till IWA...

 
 
 

Specialister på rekrytering
inom sälj- och marknad


Teknisk säljare / Key Account Manager


Trivs du i en liten och sammansvetsad organisation i tillväxt? Vill du vara delaktig i vår fortsatta expansion? Då kan du vara rätt person för oss!

Våra kunder finns runt om i landet, vilket innebär att en del av arbetet kommer att ske på resande fot. IWAB är en liten och sammansvetsad organisation som växer snabbt, vilket även ställer krav på lyhördhet, initiativförmåga och förmåga att arbeta i en dynamisk miljö. I gengäld kan vi erbjuda dig ett omväxlande arbete med stora möjligheter att påverka din egen framgång och samtidigt växa in i din yrkesroll.

 

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår teknisk försäljning med kundansvar för livsmedelstillverkare runt om i hela landet. Du kommer arbeta med produkter inom samtliga våra produktområden:

  • Analysprodukter för kontroll av livsmedelsäkerhet på produkter och i produktionsmiljöer
  • Åtgärdsprodukter för torrare och miljövänligare rengöring och desinfektion
  • Processutvecklingssystem för effektiviserad livsmedelsproduktion

 

Din profil
Du har gärna bakgrund inom livsmedelsteknik, kemiteknik eller bioteknik kombinerat med resultatinriktad försäljningserfarenhet. Du har även vana att kommunicera innovativa och kundanpassade produktsystem. Det är meriterande om du har arbetat några år efter din examen från relevant utbildning och du letar efter nya utmaningar inom försäljning.

Som person är det viktigt att du har ett naturligt och inlyssnande affärsintresse samt förstår vad det innebär att sätta kunden i fokus. Du är bosatt i Göteborg med omnejd och har körkort. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och van vid arbete i kontorsprogram som Microsoft Office.

Här är vår önskelista om dig:

  • Försäljningserfarenhet
  • Erfarenhet av projektledning
  • Utbildning inom livsmedelsteknik, kemiteknik eller bioteknik
  • God kännedom om strukturerat hygienarbete, livsmedelstandard och applicerad mikrobiologi

 

Vi erbjuder
Vi kommer att ge dig kompletterande utbildning i livsmedelsmikrobiologi och vårt produktprogram, aktivt säljstöd och möjligheter till vidareutbildning. Mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person!

 

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Jan-Olof Lundin, VD, telefon 031 - 742 95 60. 

Vi hanterar ansökningar löpande. Välkommen med din ansökan!


Indevex Watertech AB erbjuder ett komplett program av produkter och tjänster inom livsmedelsäkerhet. Våra kunder är i huvudsak livsmedelsproducenter, från global till lokal nivå. Vårt mål är att erbjuda marknadens bästa produkter inom livsmedelsäkerhet med fokus på miljö, kvalitet och ständiga förbättringar. Vårt produktprogram omfattar innovativa analysprodukter, miljövänligare rengörings- och desinfektionssystem samt smarta processutvecklingssytem från globala och marknadsledande partners. IWAB har erbjudit Nordiska livsmedelsindustrin innovativa lösningar inom livsmedelsäkerhet sedan 2002 och vi har kontor i Hisings Backa, Göteborg. För mer information om oss var god se www.iwab.se.  


Ansök här