|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Teknisk projektledare till Str...

 
 
 

Teknisk projektledare till Strateg

Tjänstebeskrivning
Ligger dina styrkor inom digital kommunikation, systemutveckling och IT-infrastruktur? Vill du till en tjänst där din tekniska kompetens och erfarenhet kommer att vara i fokus och bidra till vår framgång? Då kan du vara den vi söker som vår nya tekniska projektledare.

Till Strateg söker vi nu en teknisk projektledare. Tjänsten som teknisk projektledare innebär att vara kommunikationslänken gällande IT-miljön externt hos våra kunder och internt hos våra projektteam. Ditt primära fokus är att sätta dig in i samt förstå våra kunders IT-system och tillsammans med projektteamen hos oss hitta de bästa lösningarna utefter deras önskemål. Detta innebär att du är involverad i flera projekt samtidigt och kommer att vara i en central kommunikativ roll. Dels då du är den som resten av organisationen vänder sig till för experthjälp men också ut mot våra kunder.

I rollen som teknisk projektledare kommer du till exempel att:

• Driva tekniska tunga projekt på ett strukturerat sätt med rätt projektledningsmetodik och struktur.

• Ansvara för produktion och planering av kunduppdrag

• Ge råd kring implementering av nya tekniska lösningar

• Vara med i säljprocessen och komplettera kundansvariga i kundmöten

• Delta i och aktivt driva förändringsarbete i redan uppsatta projekt

• Besvara tekniska frågeställningar internt och externt

• Ha kunskap om tekniska lösningar som exempelvis sammankoppling av datakällor, API och liknande

• Jobba med ett gäng starka varumärken

Tjänsten passar dig som älskar att ha flera projekt igång samtidigt och du motiveras av att ha mycket varierade arbetsuppgifter. På Strateg jobbar vi teambaserat. Här hjälper vi varandra att utvecklas så för att passa in i gänget är du en lagspelare som vill växa med oss. Du vill, precis som oss, utmana dig själv att tänka nytt och vill ligga i framkant i den tekniska utvecklingen. Dessutom är du peppad på att jobba efter värdeorden professionalism, glädje och kreativitet.

Krav på person
Vi söker dig som tidigare jobbat teambaserat och som projektledare. Det är ett krav att du har erfarenhet av att ha drivit flera stora tekniska projekt förut inklusive med kundansvar. Det är meriterande om du har tidigare arbetat som utvecklare eller programmerare.

För att lyckas i rollen som tekniska projektledare krävs vidare:

• Goda kunskaper i den digitala kommunikativa verkligheten

• God förståelse kring IT-utveckling och IT-lösningar

• God planerings- och ledarförmåga

• Flytande i engelska och goda kunskaper i svenska

Vi ser att du som söker är en person som är öppen, har lätt för att knyta kontakter och inger ett förtroende. I din roll som projektledare kommer du att vara expert inom ditt område. Därför är det av stor vikt att du kan jobba självständigt och är drivande som person. Samtidigt motiveras du av att skapa en förståelse hos både kunder och kollegor och ser därför till att involvera samtliga parter så att alla är på rätt spår. Du har således enkelt för att både gå in på detaljnivå och se helhetsperspektivet i varje projekt.

Övrigt
Start: 2018

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Kontorstider

Plats: Örebro

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Katarina Anfelt på 073-353 75 29. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknisk projektledare, IT, utvecklare, digital kommunikation, systemutvecklare

Företagspresentation
Väldigt nöjda medarbetare. Och kunder.

Det säger egentligen allt. Ja, att vi på Strateg är ett härligt gäng med koll. Som med en väldig massa kompetens och ovanligt stort engagemang levererar analyser, strategier, innehåll och underhåll som hjälper våra kunder att nå sina mål. Vi tycker dessutom att Örebro är en alldeles perfekt stad att jobba ifrån. Lite mer med båda fötterna på (eller i) jorden, om vi säger så.

Det är sånt som gör att vi får höga betyg av både medarbetare och kunder. År efter år. Och som gör att vi får finfina placeringar i branschtävlingen Årets Byrå, som grundar sig helt på vad kunderna tycker och tänker. 2013 vann vi! Och det tänker vi göra igen

Om PerformIQ

Publiceringsdatum: 2018-01-04