|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Teknisk Säljare till Swagelok

 
 
 

Specialister på rekrytering
inom sälj- och marknad

Swagelok Sweden www.swageloksweden.se är en framgångsrik leverantör av flödeskomponenter och systemlösningar till svensk processindustri. Vi har sedan 1973 agenturen för Swagelok, www.swagelok.com i Sverige. Vi är idag 23 anställda med kontor i Sollentuna (HK), Göteborg och Malmö. 

Vi står inför många nya och spännande utmaningar och behöver förstärka organisationen ytterligare.

Är du redo för utmaningen som 
Säljare hos oss i Sollentuna?

Du erbjuds ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en globalt marknadsledande organisation. Som säljare hos oss arbetar du i ett engagerat team på 10 personer som sätter kunden i fokus. Våra kunder är företag inom Svensk processindustri. Du kommer att få ett brett kontaktnät allt från ledning till slutanvändare.

Dina arbetsuppgifter innebär i huvudsak att utveckla befintliga kunder samt bearbeta nya kunder genom försäljning av högkvalitativa komponenter och systemlösningar enligt uppsatta mål och planer.

För att lyckas som säljare hos oss tror vi att du är driven och har någon form av teknisk utbildning. Du är noggrann, strukturerad och uppskattar utmaningen i problemlösning och ser till att arbetet slutförs.

Hos oss får du en bra grundutbildning för att komma in i arbetet samt kontinuerlig vidareutbildning för att utvecklas som säljare.

Goda förtjänstmöjligheter (fast lön med möjlighet till bonus) och andra bra förmåner ex friskvårdsbidrag, pensionsavsättningar. Många av våra anställda växer inom företaget, vi har en väl utvecklad internrekrytering. Utlandsresor kan förekomma.

Urval sker kontinuerligt, skicka därför din ansökan snarast. 


Kontakt:
Vill du veta mer om tjänsten eller Swagelok Sweden är du välkommen att kontakta vår försäljningschef Mikael Geeber på
telefon 08-6262800 eller mail: mikael.geeber@svafab.se  Din ansökan vill vi ha via ansökningsknappen nedan.


Välkommen med din ansökan!

 
 

 Sökord: Utesäljare, Innesäljare, Telefonsäljare, Fältsäljare, Försäljningsingenjör, Teknisk säljare, Area Manager, Area Sales Manager, Account Manager, Regionsäljare, Distriktsäljare, sales

Ansök här