|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Teknisk Projektledare

 
 
 

Teknisk Projektledare

Teknisk projektledare

Om RedBridge

På RedBridge har vi open source och infrastruktur i fokus. Det är vår verksamhet – och vi gör det genom konsulting, drift och licensförsäljning. Vi är partners med AWS och RedHat bl.a. och de flesta av våra medarbetare är certifierade.

Som anställd hos oss är du bland experter inom området och vi delar alla med oss av vår specialistkompetens samtidigt som vi gärna vill lära oss av det du kan.

Vi satsar hela tiden på att lära oss nytt. Därför har vi alltid en teknisk dragning på våra månadsmöten och några gånger per år kör vi RedBridge Academy där vi tillsammans under en halvdag dyker ner i hands on-övningar inom ett spännande ämne. Vi har även en väl tilltagen personlig utbildningspeng. Vill du laborera själv har du självklart tillgång till våra miljöer. Så du kommer alltid ha möjlighet till inspiration. På RedBridge har vi en öppen och inspirerande företagskultur. Vi sitter i fina lokaler mitt i centrala Stockholm, mellan Centralen och Hötorget, med närhet till kommunikationer.

Vill du hjälpa våra kunder till molnet i en DevOps-roll?
Hos vår kund RedBridge får du möjlighet att jobba med helheten inom DevOps och Continuous Delivery. Vi ser en stor ökning av förfrågningar kring molnet och exempel på områden kunder vill få stöd i är:

- Flytta applikationer till molnet (AWS)
- Sätta en arkitektur som utvecklare och drift kan samarbeta inom
- Continuous Delivery/Deployment – för snabbare tjänsteleveranser
- Autoscaling – för en kostnadseffektiv IT-miljö
- OpenStack-lösningar – för att bygga och hantera molnplattformar
- Förutsättningar för utveckling av microservices på container-plattform
- DevOps som arbetssätt – hur får man utveckling och drift att jobba tillsammans

Behärskar du några av ovanstående områden och gärna lär dig mer om övriga så vill vi gärna träffa dig!

Ett vanligt scenario i rollen som DevOps-konsult är att först göra en analys av nuläge, kartlägga kundens önskningar om börläge och därtill addera dina egna erfarenheter och rekommendationer. Sedan ansvarar du för att göra en POC, utvärdera den och därefter rulla ut i full skala.

Som person är du prestigelös, ambitiös och ansvarsfull. Du motiveras av att nå resultat och har ett självklart fokus på service i alla projekt du tar dig an. Här värderas också din positiva energi som du delar med dig till både kollegor och kunder. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Visst låter det intressant?

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar RedBridge med Dfind IT. Har du frågor är du varmt välkommen att ringa Ercan Bahar 0722-46 74 09. Ansök direkt på Dfinds hemsida www.dfindit.se.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

*D*

Om Dfind IT
Dfind IT är Nordens första smarta IT-konsultbolag som skapar utvecklingsmöjligheter för organisationer, företag och människor inom IT. Vår personalstrategiska kompetens i kombination med våra innovativa lösningar möjliggör personallösningar med en snabb och smidig anpassning till våra kunders omvärld.

Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.