|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Teamledare till Trafikcenter i...

Spara företag som favoritSparat företagSpara jobbMejla jobbAlla Posten Norge-jobb  Dela jobbRapportera denna annons

Teamledare till Trafikcenter i Jönköping
Trivs du i en fartfylld ledarroll med operativt fokus? Känner du dig hemma inom logistik/transport och är på jakt efter en ny utmaning? Vi söker en erfaren Teamledare till vårt Trafikcenter i Jönköping!     
 
Om rollen 
Som Teamledare är du ytterst ansvarig för Trafikcentret vilket inkluderar personalansvar, kvalitetsansvar och kostnadsansvar. 
 
Dina arbetsuppgifter innefattar att: 
  • Leda och fördela arbetet inom Trafikcentret och vid behov stötta operativt. Du har fullständigt personalansvar för arbetsgruppen som i nuläget består av 6 personer 
  • Följa upp och kvalitetssäkra trafikerna utefter parametrar så som lastning, lossning, tider m.m.  
  • Genomföra kostnadsuppföljning och linjeanalyser och initiera de åtgärder som du ser krävs 
  • Samverka med Teamledarna för våra två andra trafikcenter samt med cheferna för våra Distributionscenter (DC) för att optimera produktionen 
  • Vara behjälplig i förhållande till försäljning för att bistå vid kundförfrågningar  
  • Tillsammans med Produktionsinköp ställa du krav på våra transportörer, ta initiativ till och bistå vid transportupphandlingar för att säkerställa att de åkerier vi använder oss av håller måttet. 
Arbetsgruppen är erfaren och består av kompetenta transportledare i olika åldrar som har stort utbyte av varandra i sitt dagliga arbete.  
 
Är du vår nya medarbetare? 
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av transport/logistik och som är en van ledare. Du känner dig trygg med att ha personalansvar och i hanteringen av personalfrågor. För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du även har god vana av att förhandla med kunder och leverantörer. Din arbetslivserfarenhet och personlighet är det viktigaste för oss, men vi ser det som meriterande om du även har utbildning inom logistik.  
 
Vi vänder oss till dig som trivs i en tempofylld arbetsdag med många kontaktytor! Som person är du lyhörd och uppmärksam – du har lätt att tolka signaler från såväl kunder som från dina medarbetare. Du agerar självständigt inom ramen för ditt uppdrag och har förmågan att utifrån en generell riktning bryta ner mål för din avdelning. Därtill är du öppen för förändringar av verksamheten, som du driver igenom med god struktur.  
 
Tillträde och anställningsform 
Vi vill ha vår nya Teamledare på plats så snart som det är möjligt för alla inblandade parter. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas.  
 
Sök redan idag! 
Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!  

Bring är Posten Norges varumärke och riktar sig mot företagskunder, och är en av Nordens ledande logistikaktörer. Våra värdeord,  Ärlighet, Respekt, Samarbete, Öppenhet och Mod styr vårt sätt att arbeta och bidrar till en inkluderande och mångfaldig arbetsplats.

Besök oss gärna på bring.se

Søknadsfrist
2018-03-11

Referansenr
Jobbtype
Heltid/deltid
Arbeidstid

Kontaktperson
143783
Provanställning
Heltid
Dag

Hedvig Kjulin 
HR-specialist
(+46)729 95 80 30
Thomas Andersson 
Rekryterande chef
+46708642093