|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Teamledare med säljerfarenhet ...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Malmö, Skåne län

Bransch

Övrigt

Anställningsform

Heltid

Teamledare med säljerfarenhet till expansiva Bredband2!

Övrigt

Har du erfarenhet inom försäljning? Är du redo att anta rollen som teamledare för ett nytt team på framgångsrika Bredband2? Vi har utmaningen för dig!

Information om uppdraget:

I tjänsten kommer du ha ansvar för ett helt nytt team där du tillsammans med ansvariga kollegor jobbar för att nå framgångsrika säljresultat. Teamet arbetar både med nya och befintliga kunder. Teamets arbete innebär att ta emot inkommande samtal där fokus ligger på merförsäljning och winback samt utgående samtal mot blivande företagskunder. I tjänsten ingår viss provision baserat på teamets resultat, men du har även en fast grundlön. Du kommer i tjänsten ha personalansvar och jobba för ett framgångsrikt team. På företaget finns goda utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund, men på sikt kan du bli en del av företaget. Anställningen startar så fort vi hittar rätt kandidat. Ta chansen att skapa ditt eget team och fortsätta karriären på Bredband2!

Bredband2 levererar smarta lösningar inom bredband, tv och telefoni. Företaget jobbar med innovativa lösningar och arbetsplatsen passar dig som trivs med högt i tak och en händelserik atmosfär. Man ställer höga krav på sina medarbetare vad gäller engagemang och drivkraft. I gengäld får du möjlighet att arbeta med ett växande varumärke i trevlig miljö, i moderna kontorslokaler i centrala Malmö. Du kommer in i ett bolag i medvind där du har möjlighet att påverka både din egen och ditt företags utveckling.

Detta söker vi:

För att trivas och lyckas i tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet av försäljning mot företag och ett resultatinriktat arbetssätt. Du är nu redo att anta nästa utmaning som teamledare och därmed använda dina erfarenheter inom sälj. Du behöver inte ha bakgrund inom ledarskap, men detta är naturligtvis meriterande. Om du har erfarenhet av bredbandstjänster eller teknisk kompetens är det mycket meriterande för tjänsten. Vi ser att du som person är målinriktad, driven, engagerad och lyhörd. Du trivs med ansvar och har även förmåga att motivera andra. Passar du in på beskrivningen? Sök då tjänsten idag!


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här