|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Systemutvecklare

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Umeå
Bransch
Data/IT
Referensnr
7111
Kontaktinformation
Elin Stålbjörk
elin.stalbjork@maxkompetens.se

Systemutvecklare

 

Dina arbetsuppgifter
Vill du arbeta med systemutveckling och programmering på ett innovativt företag med stora utvecklingsmöjligheter? Gillar du att se det du skapar från start till stop? Sök då tjänsten som Systemutvecklare!

Hos vår kund kommer du att vara delaktig i processernas alla steg från idé, design och kravställning till utveckling, test och verifiering. Du kommer att arbeta i ett agilt team med blandad erfarenhet och kunskaper. Arbetet sker främst tillsammans med teamet men i vissa fall även individuellt så du ser positivt på flexibilitet och samarbete. Vi söker dig som gillar att ta initiativ, är hungrig efter att lära dig nya saker och ständigt vill utvecklas.

Din profil
Du har någon av följande examen
- Datavetenskap
- Interaktion och Design
- Innovativ Programmering
- Systemarkitektur
- liknande programmeringsinriktad utbildning

Kunskap inom C, C++, Java, C#, Python och/eller .Net

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb