|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Syntronic söker testsysteminge...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Syntronic söker testsystemingenjörer


Efter en lyckad rekryteringsprocess får vi chansen att söka ytterligare en junior testsystemingenjör till Syntronic! Vi söker dig som vill arbeta med testsystemutveckling hos det kreativa och globala designhuset i Gävle. Här kommer du att erbjudas en omväxlande och häftig vardag på ett företag som ligger i framkant av den tekniska utvecklingen. Du kommer dessutom att få arbeta mot världsledande företag i spännande projekt! Den här chansen är för bra för att missa, vi ser fram emot din ansökan!

Om tjänsten

Syntronic Test System fortsätter växa och vi på Academic Work har därför, för Syntronics räkning, återigen fått förtroendet att hitta ytterligare testsystemingenjörer med placeringsort Gävle. Totalt består avdelningen idag av ett 40-tal medarbetare i varierade åldrar och bakgrunder. Här får du dels seniora kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap men även juniora kollegor som vet hur det känns att vara ny på jobbet.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och inledningsvis arbeta som konsult hos Syntronic. Intentionen är att du efter 6 månader ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som testsystemingenjör kommer du att var en i laget som utvecklar testsystem för produkter som till exempel kretskort, pneumatik, system, kraftmodul, wifi, radio, kamera. Testsystemen som utvecklas består av hårdvara (för stimuli, analys, styrning m.m.) och mjukvara (för testmetoder, algoritmer, styrning, lagring av resultat m.m.). I rollen kommer du att jobba med hela produktlivscykeln från kravställning/systemering till förvaltning och support.

Syntronics kunder finns inom en mängd olika branscher vilket innebär att du kommer att få möjlighet att arbeta med olika typer av produkter och således få en mycket bred kompetens. Tjänsten passar dig som vill ta chansen att utvecklas och bli riktigt vass inom testsystemutveckling. Eftersom du jobbar nära seniora kollegor kommer en naturlig kompetensöverföring att ske och du kommer att få all tänkbar stöttning i din nya roll.

Vi söker dig som

 • Är civil- eller högskoleingenjör inom elektronik eller datateknik. Alternativt en annan utbildningsbakgrund, exempelvis systemvetare med ett hjärta som klappar lite extra för det tekniska.

 • Talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska då detta krävs vid dokumentation samt i kontakten med kunder och kollegor.

 • Har ett stort intresse för testsystemutveckling och som ser långsiktigt på tjänsten.

Som person är du nyfiken och engagerad, du drivs av att få utveckla dig och din kompetens genom ett varierat, utmanande och spännande arbete. För att trivas i rollen tror vi också att du tycker om att arbeta som en del av ett team samt är relationsbyggande och kommunikativ. Vidare tror vi att du har en förmåga att snabbt sätta sig in i nya uppgifter, är prestigelös och besitter en vilja att alltid lära dig lite till.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt Överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Gävle

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till [Academic Work](mailto: sun01@academicwork.se)

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Syntronic Group är ett av Europas ledande forsknings- och utvecklingsföretag. Med en gedigen erfarenhetsbank från produktutveckling i över 30 år erbjuder vi våra kunder allt från expertkompetenser på konsultbasis till skräddarsydda nyckelfärdiga systemlösningar inom inbyggda system och trådlös kommunikation. Bland våra kunder finns flera världsledande företag inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustri. Våra kontor finns i Gävle, Kista, Göteborg, Linköping, Sandviken och Lund. Dessutom erbjuder vi globala utvecklingstjänster tillsammans med våra utvecklingskontor i Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Shanghai, Jakarta och Ottawa.

 • Gävle
 • Heltid
 • Teknik
 • 15000001