|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Svensk- och tysktalande recept...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Svensk- och tysktalande receptionist sökes till internationellt revisionsföretag i centrala Stockholm


Är du servicemedveten ut i fingerspetsarna, svensk- och tysktalande och motiveras av en arbetsmiljö som präglas av lugn, professionalism och hög kompetens? Lockas du även av att arbeta tillsammans med trevliga kollegor som inte är sena med att visa uppskattning och där du självständigt får driva ditt arbete framåt? Just nu söker vår tysk/svenska kund en receptionist till sitt kontor i centrala Stockholm en bred roll inom service och administration. Skicka in din ansökan omgående då urvalet och intervjuer kommer att hållas löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker för Kunds räkning en svensk-/tysktalande receptionist på 50-75% till sitt fina kontor i centrala Stockholm för att avlasta Kontorsansvarige. Kontorets arbetstider är 9-18 men det är främst eftermiddagar som behöver bemannas, då avlastning redan finns till stor del under förmiddagarna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kunden. Deras intention är att starta ett långsiktigt samarbete.

Arbetsuppgifter

Som receptionist kommer du vara företagets ansikte utåt och arbeta i en mycket professionell miljö som ställer höga krav på service både internt och externt. Då kontoret inte har så mycket besökare är det viktigt att du trivs i en lugn miljö där du får varva sociala arbetsuppgifter med administration samt att du tar egna initiativ till att hålla kontoret fint och prydligt. För dig som har erfarenheten eller intresset kommer det finnas möjlighet att även bli upplärd för att avlasta ekonomi med exempelvis fakturering.

Då företaget har verksamhet i Tyskland får receptionen ofta samtal av tysktalande som ska kopplas vidare till kollegorna på kontoret därmed är det viktigt att du kan tala både svenska och tyska.

Du kommer till exempel att:

Ta emot besökare och svara i växeln
Ansvara för materialinköp till kontoret och köket
Sköta kontakten med larm- och städbolag
Snavar för posthantering och resebokningar 

Tjänsten passar dig som är ute efter en långsiktig tjänst där du får ge förstklassig service.

Vi söker dig som

Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska samt kan kommunicera muntligt på tyska 
Har goda kunskaper i Word samt grundläggande kunskaper i Powerpoint och Excel
Har erfarenhet från serviceyrke; så som reception, restaurang eller hotell

Det är meriterande om du

Har arbetat med liknande arbetsuppgifter förut 
Har ett intresse/erfarenhet av ekonomi

Som person är du ordningsam och strukturerad till din natur det ligger dig naturligt att ha det rent och snyggt runt omkring dig. Du arbetar självständigt och motiveras av att driva ditt eget arbete framåt utan någon större handledning, samtidigt som du är en god samarbetspartner. Vidare är du kommunikativ, både verbalt och skriftligt, vilket är A och O för att kunna ge god service och vara ett professionellt ansikte utåt. Då företaget har en strikt klädkod är det även ytterst viktigt att du trivs i "kavaj".

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Flexibelt

 • Omfattning: 50-75%

 • Placering: Stockholm

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

 • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

 • Stockholm
 • Deltid
 • Kontor/administration/HR
 • 14993197