|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Supply Quality Assurance Engin...

Supply Chain

Supply Quality Assurance Engineer

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.Vi söker nu en Supply Quality Assurance Engineer för 6 månaders konsultuppdrag i norra Stockholm.Om rollen


Är du redo att arbeta i ett globalt och passionerat team med leverantörens kvalitetssäkring i fokus? I din roll kommer du att vara en del av en Global Sourcing Organisation som ansvarar för alla aktiviteter för att förbättra befintlig leverantörsbas samt produktkvalitet.


Arbetsuppgifter • Leverantörsrevisioner och kvalitetssäkringsverksamheter - Proaktiv utvärdering, granskning och uppföljande åtgärder

 • Leverantörsval och utvärdering - Bidrar till globala (åter) inköpsbeslut och för att leverantörsbas uppfyller grundläggande krav på kvalitetsstyrningssystem

 • Leverantörsrelationshantering - fungera som kvalitetsgränssnitt och funktionell ägare för leverantörspartnerskap (Q-kvalitet, D-leverans, C-kommersiell, P-produktutveckling)

 • Leverantörs KPI-hantering och uppföljning - övervakning, grundanalys och korrigerande åtgärder

 • Nära samarbete med avdelningarna för R o D och strategiskt inköp för att säkerställa att bra kvalitetsspecifikationer tillhandahålls leverantörer


Dina Erfarenheter


Som idealkandidat har du minst 5 års erfarenhet från SQA gärna med maskinteknisk bakgrund. Det krävs också kunskap om integrerade hanteringssystem som ISO 9001 och ISO 14001.


Bakgrund


Du har en gedigen kunskap om moderna produktionsfilosofier och är säker på att du använder FMEA, Control Plan, AQP, PPAP analys och andra kvalitetsprocedurer. Du behöver också en förståelse av ritningar och specifikationer relaterad till mekanisk konstruktion och produktion.


Utbildningskrav


Universitets- eller högskoleexamen gärna med inriktning mot mekanik eller industriell ekonomi eller liknande erfarenhet.


Personliga egenskaper


Du är en strukturerad person med analytiskt tillvägagångssätt, kommersiell med hög medvetenhet om kvalitet. Tjänsten ställer krav på engelska, både i skriftlig och muntlig form, ytterligare språkkunskaper anses meriterande.


Du kan arbeta individuellt såväl som inom ett globalt team med hög prestation och leveransförmåga.


Ansökan


Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida, http://ValueOne.se/aktuella-jobb/. Vi hanterar ansökningar löpande varför tillsättning kan komma att ske tidigare.


Har du frågor så kontakta gärna Christer Atterström på 070-219 13 66.


 

Jobbsammanställning
 • Placering
  Stockholm, STHM
 • Jobbtyp
  Heltid
 • Publicerad
  1/10/2018
 • Branscher
  Tillverkning - Övrigt


Careers
ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: Uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.
 • Like Us
 • FollowUs