|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Studerande webbutvecklare söke...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Stockholm, Stockholms län

Bransch

Data/IT

Anställningsform

Deltid/Extra

Studerande webbutvecklare sökes till spännande bolag!

Data/IT

Studerar du webbutveckling eller systemutveckling och är intresserad av att arbeta extra vid sidan av studierna? Då har vi tjänsten för dig?

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en driven student till vår kund. Kunden är ett AI-företag som tar fram optimerade lösningar i realtid. Tjänsten används inom kollektivtrafiksplattformar för att effektivt kunna följa fordons precisa position. Lösningarna är ett verktyg för att effektivt kunna planera och effektivisera sitt resande. Kunden är ett bolag som vänder sig till kunder över hela världen och sitter i Centrala Stockholm.

Tjänsten innebär att man kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Vi ser att man i snitt kommer kunna arbeta 2-3 dagar i veckan men kunden är flexibel i hur arbetstiden fördelas. Introduktion sker i samband med uppstart och kontorstider förekommer. Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är i mitten/slutet av din utbildning och vill använda dina kunskaper i arbetslivet. Du som söker studerar Datateknik eller datavetenskap alternativt systemvetenskap och har ett genuint intresse för datavetenskap och programmering. Tjänsten kräver att du har god kännedom om Javascript, HTML5 och CSS och det är meriterande om du kodar på fritiden. Som person är du vaken positiv, driven och kreativ där du gillar att ta egna initiativ. Du är även kommunikativ och gillar att arbeta i team. Känner du att beskrivningen passar in på dig? Tveka inte att söka!


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här