|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Studerande ekonomiassistent ti...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Studerande ekonomiassistent till herrgård utanför Uppsala!


Vill du arbeta på en harmonisk herrgård vid Mälarens strand? Letar du efter ett extrajobb där du får utveckla dina kunskaper inom ekonomi och samtidigt vara ett ansikte utåt mot herrgårdens besökare? Vi söker dig som vill ta dig an rollen som ekonomiassistent där du kommer att jobba med olika uppgifter inom ekonomi. Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Academic Work söker en ekonomiassistent till Krusenberg Herrgård som ligger utanför Uppsala. Krusenberg herrgård har anor från 1600-talet och ligger beläget vid Mälaren. Hit kommer gäster som vill koppla av, gå på spa eller njuta av vällagad och närproducerad mat. Du kommer att jobba via Sabis som år 2017 utnämndes till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare och som är väldigt måna om sina anställda.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ute hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid i 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I din roll som ekonomiassistent kommer du huvudsakligen arbeta med kassarapportering. Tjänsten inleds med en introduktion där du får gå bredvid en kollega. Efter introduktionen kommer du att jobba självständigt med uppgifterna men det finns alltid en kollega att ta kontakt med vid frågor. I dina uppgifter ingår bland annat att stämma av faktureringar, genomföra kassaavstämning samt övriga uppgifter inom ekonomi och lättare redovisning.

Tjänsten passar dig som vill jobba 2 dagar per vecka. Du vill ha ett flexibelt extrajobb där du har möjlighet att styra ditt eget schema efter dina studier där det finns möjlighet att jobba heltid under sommaren.

Vi söker dig som

 • Är student på en eftergymnasial utbildning på minst 50%

 • Har god datorvana (grundlägande inom Excel och MS Office)

 • Är obehindrad i svenska tal och skrift då all kommunikation sker på svenska

 • Kan lätt ta dig till och från Krusenbergs herrgård

Det är meriterande om du tidigare jobbat i butik eller hanterat uppgifter inom redovisning. Som person är du driven och tycker det är roligt att jobba med siffror. Du har en vilja av att lära dig mer och har en förmåga att självständigt lägga upp dina arbetsuppgifter. Du har ett tydligt kundfokus och kan strukturera upp dina dagar.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Deltid, 20 timmar per vecka

 • Placering: Krusenberg Herrgård

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Information om företaget

Sabis är ett familjeföretag i tredje generationen som grundades 1874. Med deras långa historia och tradition av kvalitet och service har Sabis en unik position inom mat och service. De vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! Idag driver Sabis 27 restauranger, 12 caféer, fem hotell- och mötesanläggningar samt fem matbutiker. På Sabis arbetar ca 750 medarbetare som tillsammans säljer varor och tjänster för cirka en miljard kronor per år.

 • Uppsala
 • Deltid
 • Ekonomi/juridik/inköp
 • 15003762