|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Studerande butiksmedarbetare t...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Halmstad, Hallands län

Bransch

Kundsupport/Service

Anställningsform

Deltid/Extra

Studerande butiksmedarbetare till kund i Halmstad sökes

Kundsupport/Service

Är du studerande på minst 50 % och på jakt efter ett spännande extrajobb i Halmstad? Är du en pigg och alert person som tycker om att ge kundservice? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning en butiksmedarbetare. Vår kund är ett ledande företag inom teknisk handel och de behöver nu förstärkning till sin butik i Halmstad.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara kassaarbete och varuplock.
Arbetstiderna är förlagda dagtid och du förväntas kunna arbeta vid behov, heldagar i snitt 1-2 gånger i veckan. Du ska vara tillgänglig att jobba två vardagar i veckan. Arbetstiderna är måndag-fredag, 7-16. Arbete i Ängelsholms-butiken kan förekomma.


Du kommer att vara anställd som konsult av oss på StudentConsulting och vara uthyrd till kunden. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, och uppdraget förväntas pågå löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är flexibel, har en pigg och alert personlighet. Har du kassavana så ser vi det som meritirerande. Du har även god datavana och sätter dig snabbt in i nya datasystem och arbetssätt. Självklart uppskattar du kundkontakter och sätter alltid ett glatt bemötande som högsta prioritet! Då tjänsten är en timanställning behöver du som söker ha studier på minst 50%. Vi träffar kandidater för uppdraget löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här