|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Studenter till Kalles Bud och ...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Kiruna
Bransch
Logistik/Transport
Referensnr
1859
Kontaktinformation
Josefine Häggström

Studenter till Kalles Bud och Transport i Kiruna!

 

Kalles Bud & Transport i Norr AB

Är du studerande och vill ha ett extraarbete där du får aktivera kroppen fysiskt? Tycker du om att samarbeta med andra och att ta egna initiativ? Passa då på att dryga ut studentkassan som expressarbetare hos Kalles!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Kalles Bud och Transports räkning studenter för flyttuppdrag. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Kalles. Uppdraget är planerat att löpa från maj till slutet av juli, för rätt person finns goda möjligheter till fortsatt extraarbete efter denna period.

Under den tidsbestämda perioden behöver Kalles extrapersonal då de fått ett större flyttuppdrag i Kiruna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Kalles önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter
Som expressarbetare arbetar du med sedvanliga uppgifter som tillkommer vid flytt, så som - packning, lastning och lossning. Kalles arbetar både med inre flytt, som möbler och bohag men också med yttre flytt som exempelvis bostäder.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Packning
• Lastning
• Lossning

Vi söker dig som
Studerar och har B-körkort, vidare krävs det att du har god fysik då arbetet ibland kan vara tungt. Vi ser även att du ska ha möjlighet att arbeta perioden maj-juli, gärna måndag till torsdag men där finns flexibilitet för att matcha ditt schema.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Kalles.

Vi tror därför att du är ordningsam och duktig på att samarbeta, vidare tror vi även att du är driven och tar egna initiativ i ditt arbete. Du kommer att samarbeta med erfarna kollegor som kan guida dig inledningsvis i arbetet.

START: Maj
OMFATTNING: Timanställning student
STAD: Kiruna
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget
Kalles bildades 1974 och är idag ett välrenommerat logistikföretag med lång erfarenhet och gedigen branschkunskap inom våra affärsområden. De är en fullfjädrad flyttfirma som även utför in- och utrikestransporter, distribution och spedition samt är experter på att transportera oemballerat och svårhanterligt gods. Deras upptagningsområden är transporter som ska till eller från norra delarna av Sverige, Norge och Finland.

www.kalles-bud.se

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb

Fler jobb