|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Student med intresse för rekry...

Talangjägarna Karriär

Student med intresse för rekrytering

Vem är du?

Talangjägarna söker för egen räkning en vetgirig och social student med intresse för kompetensförsörjningsfrågor som vill arbeta extra vid sidan av studierna.

Din profil

Vi tror att du har studerat 3-4 terminer och börjar intressera dig för rekryteringsbranschen och vill söka ett sammanhang där du får lära dig mycket om hur man omsätter teori till praktik.

Vi vet att du gillar en miljö med målmedvetna kollegor som levererar rätt sak i rätt tid till våra kunder och att du som person bidrar med en positiv energi och en smittsam attityd. Vi vill att du är mer ”det där fixar jag” än ”vad svårt det kommer vara”.

Då du kommer få åka en del bil i ditt jobb behöver du körkort och ser inga problem med att navigera stadstrafik eftersom vi sitter centralt på Östermalm.

Det du kommer få göra

De arbetsuppgifter du kommer att få utföra är varierande och lärorika. Kanske inte de roligaste på pappret men vi garanterar dig att du kommer ha kul under tiden.

Tjänsten blir att stötta leverans- och säljpersonal med allt ifrån avtalsskrivning, administrativa uppgifter, research och kandidatkontakt. Lite allt-i-allo skulle någon säga, men vi tror att det bästa sättet att lära sig är att se de olika delarna av Stockholms snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. För det glömde vi att nämna, vi blev Årets Gasell förra året, och vi har fortsatt växa.

Du kommer arbeta nära erfaren personal som gärna delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper. 

Det vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en möjlighet att börja lära sig ett fantastisk givande yrke redan under studierna och för den med ett begynnande intresse för att arbeta med rekrytering kommer det innebära en möjlighet att se hur teorierna i skolan appliceras dagligen i praktiken.

Företaget är framgångsrikt och i en kraftig tillväxtfas och vi ser att personen som jobbar hos oss också kan bli en av våra permanenta medarbetare vid avklarade studier.

Arbetsomfattningen är varierande efter behov och dina förutsättningar och lönesättningen är individuell och konkurrenskraftig.

Ansök redan idag

Vi vill gärna anställa någon omgående, direkt och omedelbums – men vill också känna att det är rätt person. Därför kommer vi intervjua löpande och när rätt person kommer in så agerar vi snabbt.

För mer information, kontakta Erik Isberg på 073-540 55 07 eller erik.isberg@talangjagarna.se

 

Ansök här
Om Talangjägarna
Talangjägarna är det lilla personliga bemannings- och rekryteringsföretaget som är snabbare, kunnigare och mer lyhörda. Vi är företaget som ger personal och företag en ljusare framtid. Vi är specialister inom IT och ekonomi och växer kraftigt, 2014 blev vi Gasellvinnare i Stockholms län. Vi arbetar med att hitta de mest talangfulla medarbetarna till både de största börsbolagen och mindre företag. När du samarbetar med Talangjägarna får du därför en partner som tillhör de mest kompetenta i branschen eftersom kunskapen sitter i våra personnummer som grundat företaget och inte i något organisationsnummer. För mer information, besök
Talangjägarna AB | Jungfrugatan 35, 114 44 Stockholm | info@talangjagarna.se