|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Strategisk regionsäljare till ...

 
 
 
banner

Strategisk regionsäljare till framgångsrika Jackon AB

Har du erfarenhet inom företagsförsäljning och vill arbeta strategiskt och långsiktigt tillsammans med ett framgångsrikt företag? Vi söker dig som trivs med frihet under ansvar och som vill utvecklas inom försäljning.

Om företaget

Jackon AB är en av Sveriges ledande producenter av isolering, specialprodukter och emballage i ekspanderat/extruderat polystyren(EPS/XPS) och ekspanderat polypropylen (EPP) till tillverkningsindustrin. Jackon AB ingår i den norska familjeägda koncern Jackon Group. Koncernen omsätter idag närmare 3 milliarder kronor, har varit verksamma över 60 år och har nått framgångsrika resultat sedan dess. Koncernen har cirka 800 anställda och 18 fabriker i Europa varav 15 ligger i Norden. Företagets mål är att hitta och utforma kundanpassade lösningar för ett bättre klimat.

Arbetsuppgifter

I rollen som strategisk regionsäljare ansvarar du för att sälja behovsanpassade lösningar inom förpackning och teknisk isolering till nya företagskunder i samarbete med Jackons utvecklings- och produktionsenheter. Regionen omfattar som utgångpunkt Västra Götaland, Värmland, Örebro Län och Östergötlands Län.
Du utgår från ditt hem och styr själv vilka kunder du vill kontakta och träffa, i samstämmighet med Jackons strategi och riktning. Ditt mål är att vara en central del i kundernas inköpsrutiner på lång sikt, då en nyförsäljning kan vara allt från 2 till 18 månader. Som regionsäljare arbetar du i en självständig roll med eget ansvar för en större region. Du erbjuds en gedigen introduktion där du bland annat besöker utvecklingsavdelningen och relevanta fabriker för att få en god förståelse för företagets kvalitet och arbetssätt.

Formella krav

• Gymnasieutbildning
• Erfarenhet av försäljning inom B2B
• Körkort B
• Meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller försäljning
• Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i skriftlig och muntlig engelska

För att trivas i rollen har du förmågan att se affärers långsiktiga betydelse. Du har ett intresse och en vilja att hjälpa andra människor och anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare är du en god lyssnare och bygger på ett genomtänkt sätt relationer till andra människor. Slutligen är du mån om att arbeta på projekt tills de är avslutade eller resultat är uppnådda.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Du utgår från hemmet och bor i distriktet, gärna centralt
Lön: Enligt överenskommelse och inkluderar pension, tjänstebil, telefon och dator

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.bravura.se!

Sökord: B2B, försäljning, regionsäljare, säljare, produktion, tillverkningsindustri, Karlstad, Uddevalla, Göteborg, Örebro, Norrköping

Ansök härTillbaka