|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Stationschef / Coachande ledar...

 
 
 
banner

Stationschef / Coachande ledare / chef till Opus Bilprovning

Har du en teknisk bakgrund och har stort intresse för fordon och ny teknik? Är du en coachande ledare som drömmer om att driva eget företag? Då ska du läsa vidare om tjänsten som stationschef för Sveriges största och branschledande bilprovningsföretag – Opus Bilprovning.

Om företaget

Företaget är Sveriges ledande aktör inom fordonsbesiktning och ingår i en större koncern som är noterat på Nasdaq (Stockholmsbörsen). Under 2014 besiktade de 28 miljoner fordon, bland annat personbilar, motorcyklar, släp, husvagnar samt tunga fordon som lastbilar och bussar. I Sverige har Opus Bilprovning 83 besiktningsstationer som erbjuder ett komplett utbud av besiktningstjänster med fokus på ökad trafiksäkerhet och minskad miljöbelastning. Denna lediga tjänst är placerad i Borlänge. Kulturen där ska präglas av gemenskap och glädje kombinerat med seriositet och ett stort ansvarstagande för arbetet. Mottot som genomsyrar hela verksamheten och arbetet är kundupplevelse, kvalitet och kompetens i världsklass.

Arbetsuppgifter

I din roll som stationschef kommer du att ha ett heltäckande ansvar för den dagliga och operativa driften för en av Opus stationer. Du kommer leda ett team om 8 besiktningstekniker. Förutom ansvaret för personalfrågor och resursplanering kommer du att ansvara för budget- och resultatmässiga frågor samt kundrelaterade ärenden. Här kommer du få utöva coaching i en tydlig ledarskapsroll och arbeta med strategiska frågor i en föränderlig miljö, Du ingår också i teamet som besiktningstekniker.

Formella krav

- Avklarad gymnasieutbildning är ett krav
- Gedigen kunskap om fordon / utbildning inom fordon, teknik eller ingenjörskap.
- Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet samt ett antal års erfarenhet av ledande roll med personalansvar, gärna inom branschen eller inom tekniska områden
- Uttrycker dig väl i tal och skrift, främst i svenska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
- B-körkort är krav, ytterligare behörigheter är meriterande

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är affärsmässigt nytänkande och lösningsorienterad med bakgrund samt intresse för teknik och fordon. Du är socialt säker och har tydliga ledaregenskaper där du ser coaching, kommunikation och teamkänsla som nyckelfaktorer för framgång. Du är resultatorienterad och orädd inför nya utmaningar, vilka driver dig i vardagen och med hjälp av kreativa tillvägagångssätt hittar du lösningar för tillväxt och utveckling. Då arbetet många gånger innefattar kundkontakt med såväl företagskunder som privata är det viktigt att du är relationsskapande och serviceinriktad.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Borlänge
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla marcus.kejzelman@bravura.se så får du hjälp av ansvarig rekryterare Marcus Kejzelman. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Besiktning, besiktningstekniker, chef, ledare, strategisk chef, coachande chef, stationschef, opus, bilprovning, teknisk chef, personalchef, entreprenör, fordon, ledarskap, servicechef, teknik, motor, motorer, borlänge, dalarna, mek, verkstadschef, verkstad

Ansök härTillbaka