|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Speditör till globalt transpor...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Göteborg, Västra Götalands län

Bransch

Logistik/Transport

Anställningsform

Heltid

Speditör till globalt transport - och logistikföretag

Logistik/Transport

Har du erfarenhet av spedition? Vill du arbeta som speditör inom sjötransport? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

I rollen som Speditör kommer du vara med i hela kedjan. Du kommer ansvara för kommunikationen med kunder, rederier och logistikföretag. Du kommer jobba i företagets olika system och du bör därför ha bra datavana. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega på importavdelningen.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid. Detta innebär att du är anställd hos StudentConsulting och arbetar ute hos vår kund. Arbetstiderna är på dagtid och tjänsten är planerad att starta 1 mars 2018. Det är en fördel för dig som kan starta omgående. Vår kunds kontor är beläget vid Högsboområdet i Göteborg.

Detta söker vi:

Vi söker dig som 1-2 års erfarenhet av att arbeta med spedition av sjötransport utanför Europa. Det är meriterande om du har relevant eftergymnasial utbildning inom logistik men det är inte ett krav. Du bör ha en god datavana och ha arbetat med Microsoft office.

Som person är du stresstålig och du klarar av att ha många bollar i luften samtidigt. Du är noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du har en förmåga av att prioritera samt kunna jobba i en självständig roll. Du har goda kunskaper i engelska och svenska såväl i tal som skrift.

Om arbetsgivaren:

Vår kund är ett service transport- och logistikföretag med fraktledning och kontraktslogistik, som omfattar 1 000 platser i 160 länder. De arbetar med många av världens mest kända varumärken.


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här