|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Specialistläkare inom ortopedi

 
 
 

Specialistläkare inom ortopedi

Nu söker vi en specialistläkare till Ortopedmottagning på Angereds Närsjukhus!

Välkommen till ett nybyggt, toppmodernt och kvalitetsstyrt sjukhus med ett unikt närsjukvårdskoncept. Vi erbjuder Dig generösa utvecklingsmöjligheter och möjlighet att göra skillnad för en bättre hälsa hos våra invånare. Hos oss engagerar sig alla medarbetare i verksamhetsutveckling och för det goda mötet. Vi är en liten förvaltning med korta beslutsvägar och vi bedriver verksamhet i huvudsak under dagtid. Gå gärna in och läs mer om oss på: www.angeredsnarsjukhus.se

Nu söker vi dig som har svensk läkarlegitimation med specialistkompetens inom ortopedi.

Uppdragsgivare: Angereds Närsjukhus

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid, tillsvidare. Endast planerad vård.

Lön: Individuell lönesättning

Kontaktperson: Rekryteringskonsult Josef Heijbel 0725070377 alt josef.heijbel@randstad.se

Arbetsbeskrivning
I dagsläget utförs främst Hallux valgus, hammartå- och korsbandsoperationer. Vi behandlar även karpaltunnelsyndrom, triggerfinger och Dupuytrens kontraktur. Det finns tankar kring att bredda den dagkirurgiska delen av vår ortopediska verksamhet under det kommande året, därför är det meriterande om du har kompetens inom hand- och axelkirurgi. Normala arbetstider är mån-fred 7:30-16:15.

Kvalifikationer
Du har svensk läkarlegitimation med specialistkompetens samt flerårig yrkeserfarenhet inom ortopedi. Du har erfarenhet av kirurgiska standardingrepp och artroskopiska ingrepp. Goda kunskaper i talad och skriven svenska är ett krav. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Dubbelkompetens inom hand- eller axelkirurgi är meriterande men inte ett krav.

Personliga egenskaper
För att tillsammans utveckla verksamheten behöver du vara trygg, målinriktad och prestigelös. Vi behöver tillsammans kunna hitta nya lösningar för medborgarnas behov och du behöver ha intresse av vårdutveckling och teamarbete för att trivas och fungera väl i verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2018-02-12
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Randstad Care sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd av Angereds Närsjukhus.

För information
Vill du veta mer om tjänsten så kontakta gärna Rekryteringskonsult Josef Heijbel på josef.heijbel@randstad.se alt 072-507 03 77

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Randstad Care är ett specialistområde inom Randstad med fokus på sjukvård. Vi är ett auktoriserat vårdbemanningsföretag som via engagerade konsultchefer och brett nätverk skapar utvecklingsmöjligheter för läkare och sjuksköterskor. Vi levererar bemannings- och rekryteringstjänster till vårdgivare, inom såväl den offentliga som privata sektorn, i Sverige och Norge.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.