|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Souschef till Fazer Food and C...

Spara företag som favoritSparat företagRapportera denna annonsSpara jobbMejla jobbMejla jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobb   Dela jobb

Souschef till Fazer Food and Co

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.


Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.


Vi skapar smakupplevelser

Fazer Food Services, Göteborg

Gör livet lite godare

Ditt jobb för att skapa smakupplevelser tillsammans med Fazer
Vi söker en souschef till Fazer Food and Co. Som souschef kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök. Du har ett nära samarbete med köksmästaren i uppgifter som menyskrivning, beställa varor, egenkontroll, inventering och arbetsledning mm. Som souschef på Fazer Food and Co kommer du även ansvara för kvalitet och arbeta nära restaurangens gäster. I rollen som souschef arbetar du med arbetsledning och delar detta ansvar tillsammans med köksmästaren och restaurangchefen. Och ingår i ett glatt team på tio personer. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Huvudsaklig arbetstid är oftast dagtid, kvällar förkommer.

Vad vi önskar av dig
Du har minst fem års erfarenhet av att arbeta inom restaurang med husmanskost och á la carte. Vidare har du erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning och att utveckla och engagera dina medarbetare. Du har god vana i HACCP, kontroll över kostnader, intäkter och strävar dagligen efter att ständigt förbättra och utveckla verksamheten. Som person är du utåtriktad, positiv, mångsidig och målinriktad. Vi förväntar oss att du har goda kunskaper i svenska språket, då tjänsten innebär mycket kundkontakt och att vara behjälplig till vår köksmästare med att skriva menyer.

Fazer erbjuder dig      • Alla som arbetar på Fazer har möjlighet att ta del av vårt gedigna utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra kan väljas efter behov eller intresse.

  • Vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella tävlingar. 2016 tog de silver i matlagnings-OS! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar, där du har möjlighet att ansöka om att få vara med.

  • Gillar du att vara med och påverka? Då har du möjlighet att vara med i Fazer Culinary Professionals som består av några av våra duktigaste matlagare, vilka bland annat är med och utvecklar menyer och testar produkter.

  • Som anställd på Fazer har du flera förmåner som motionsbidrag mm.Om Fazer Food and Co
Restaurangen finns längst upp i Åhléns huset i Nordstan, Göteborg. Vi driver lunchservering för ca 650 gäster. Utöver det har vi även intern och extern catering, konferens och festvåningsverksamhet. 

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Restaurangchef Camilla Johansson 0727–282556. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2017-09-30. 

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa en värld full av smaksensationer!

Published using Workbuster rekryteringsverktyg.


Spara företag som favoritSparat företagRapportera denna annonsSpara jobbMejla jobbMejla jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobbAlla Fazer Food Services Sverige-jobb   Dela jobb