|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Social och flexibel student sö...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Halmstad, Hallands län

Bransch

Ekonomi/Finans

Anställningsform

Deltid/Extra

Social och flexibel student sökes till tjänst som innesäljare

Ekonomi/Finans

Information om uppdraget

Är du studerande och på jakt efter ett socialt och utvecklande extrajobb? Vi letar efter dig som är serviceminded, utåtriktad och flexibel till en tjänst som innesäljare/mötesbokare till vår kund i Halmstad!
Vi söker för kunds räkning dig som är studerande och har minst 1,5 år kvar av din utbildning. Du är på jakt efter ett spännande och socialt extrajobb där du har möjlighet att arbeta cirka 2-3 dagar i veckan.

Vi letar efter dig som har erfarenhet från tjänst som försäljare, butiksmedarbetare, administratör eller liknande och är redo för en ny utmaning!
Du erbjuds en roll i ett expansivt och innovativt företag där du kommer agera innesäljare/mötesbokare och boka in möten till företagets fältsäljare med potentiella kunder.

Du kommer att bli anställd utav StudentConsulting och uthyrd till vår kund, arbetstiderna är måndag-fredag kontorstider. Uppdraget förväntas pågå i minst 6 månader och start är omgående, därför ser vi gärna att du som är intresserad skickar in din ansökan redan idag!
 

Kunskaper för uppdraget

Som person är du en "doer" och verkställer och uppnår goda resultat, du är systemetatisk i ditt arbete och planerar ditt tillvägagångssätt i förväg, du trivs i att arbeta i team men har ändå förmågan att utföra arbete på egen hand och trivs med att ta eget ansvar och får saker att hända! Vidare är du social, utåtriktad, alert, positiv och gillar utmaningar. Du har god datavana och behärskar officepaketet väl, samt är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Passar beskrivningen in på dig? Sök då redan idag!
 


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här