|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Slöjdlärare - mindre grupp

Slöjdlärare - mindre grupp jobb i Gävle, Gävleborgs Län Sverige

Slöjdlärare - mindre grupp

Clockwork Skolbemanning & rekrytering

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en bred förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera skolpersonal – allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt – att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om oss www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en lärare som kan undervisa i slöjd på grundskolan. I ditt arbete kan du planera och genomföra undervisning samt göra bedömningar. En viktig del i ditt uppdrag är att möta elever som inte har haft en spikrak resa genom skolsystemet. Det innebär att du kommer att arbeta specialpedagogiskt för att nå alla elever. Du kommer även att ingå i ett lärarkollegium och vara i kontakt med arbetsteam runt eleverna som består av lärare, samordnare, kurator och familjeterapeut.

Skolan har begränsat mottagande vilket innebär att du bara kommer att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Elevgrupperna är små och du har stöd i kompetenta kollegor, ledning och koncern.

Du kommer att undervisa på deltid. Tjänsten är ett konsultuppdrag med möjlighet att undervisa i flera ämnen.

Din profil
Vi söker dig som är behörig lärare i slöjd, lärarstudent eller har likvärdig utbildning. Du brinner för att hjälpa elever både kunskapsmässigt och i sin egen utveckling, och som person är du glad och positiv till nya utmaningar. Du är även positivt inställd till samarbete och har inga problem att ta hjälp av kollegor i ditt arbete. Att du har ett genuint intresse för barn och ungdomar är en självklarhet, och du ser dig själv som en tålmodig och lösningsfokuserad person. Meriterande är om du kan undervisa i något av ämnena matematik, NO, musik eller engelska.

Som slöjdlärare i detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult. Det innebär att du blir anställd av Clockwork Skolbemanning & Rekrytering och uthyrd till skolan. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult. Som konsult via oss får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef. Vi har även gemensamma och roliga aktiviteter för alla våra konsulter.

Lön på fredag
Som konsult på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du välja att få din lön utbetald på fredagar.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kommer tillsättas så fort som möjligt.


Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta konsultchef Fred Hussein på tfn: 073-351 27 27


Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram@skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
logo