|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Sjuksköterska till slutenvårde...

 
 
 

Sjuksköterska till slutenvården

Vi söker legitimerade sjuksköterskor samt specialistsjuksköterskor till uppdrag i Uppsala och omnejd. Vi ser att den som säker har en stor flexibilitet samt intresse för att arbeta inom olika verksamheter.

Uppdragsgivare: Randstad Care

Ort: Uppsala

Omfattning: heltid och deltid

Arbetsbeskrivning:
Vi söker en ambulerande konsult som är intresserad av att arbeta inom bemanning. Arbetet som ambulerande sjuksköterska är varierande och erbjuder en mångfald av uppdrag – vi arbetar för att ge dig rätt uppdrag för att du ska stimuleras på arbetet och utvecklas i din yrkesroll.

Kvalifikationer:
Leg Sjuksköterska med minst två års erfarenhet.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Randstad Care är ett specialistområde inom Randstad med fokus på sjukvård. Vi är ett auktoriserat vårdbemanningsföretag som via engagerade konsultchefer och brett nätverk skapar utvecklingsmöjligheter för läkare och sjuksköterskor. Vi levererar bemannings- och rekryteringstjänster till vårdgivare, inom såväl den offentliga som privata sektorn, i Sverige och Norge.

Sista ansökningsdag:
Löpande tillsättning.

För information:
Beatrice Beck beatrice.beck@randstad.se

Tel 073-0824088

Konsultchef Vårdbemanning

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.