|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Sjuksköterska

 
 
 

Sjuksköterska

Sjuksköterska, ta chansen idag!
För kunds räkning söker vi just nu vårdlärare/sjuksköterska som har bred kompetens och vill dela med sig av sin kunskap.

Omfattning:
Heltid. Uppdraget startar per omgående och förväntas pågå till mitten av februari.

Arbetsbeskrivning:
Som vårdlärare får du möjligheten att dela med dig av din kliniska erfarenhet till andra som har ett brinnande intresse för arbete inom vården. Du kommer få vara med att utbilda framtidens undersköterskor!

Kvalifikationer:
Väldigt meriterande om du är vårdlärare, men vi är även intresserade av sjuksköterskor som har bred kompetens och helst en specialistutbildning inom psykiatri. Är du flexibel och har lätt att ta till dig olika sorters litteratur så kanske just du är den vi söker.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Randstad Care är ett specialistområde inom Randstad med fokus på sjukvård. Vi är ett auktoriserat vårdbemanningsföretag som via engagerade konsultchefer och brett nätverk skapar utvecklingsmöjligheter för läkare och sjuksköterskor. Vi levererar bemannings- och rekryteringstjänster till vårdgivare, inom såväl den offentliga som privata sektorn, i Sverige och Norge

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: laura.bran@randstad.se

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i fler än 39 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.