|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Sjöspeditör / Speditör / Logis...

Kuehne + Nagel Banner

Sjöspeditör / Speditör / Logistiker till Kuehne + Nagel

  • Företag:   Kuehne + Nagel
  • Placering:   GöteborgVTG
  • Anställningsform:   Heltid Tillsvidare
  • Kategori:   Logistik/Transport
  • Date Posted:   2018-01-13

Är du en erfaren speditör som gillar att påverka och med riktigt vass kunskap inom sjö?

Välkommen att utvecklas såväl professionellt som personligt på Kuehne + Nagel – ett av världens ledande logistikföretag. Vi fortsätter växa och söker nu fler engagerade och ambitiösa Sjöspeditörer till vårt kontor i Göteborg!

 

Arbetsuppgifter

Som sjöspeditör på Kuehne + Nagel deltar du i den operativa driften och styrningen på avdelningen. Vi tror på ett högt ansvar för den egna och gemensamma utvecklingen. Du säkerställer att våra kunder alltid är informerade så att de kan ta bra beslut för sin verksamhet. Du har förmåga att fokusera i din strävan att leverera service i världsklass.

Du har daglig kontakt med våra kunder och fungerar som koordinator mellan kunder, leverantörer och Kuehne + Nagels globala nätverk. Du planerar, offererar och hanterar standard- och crosstrade bokningar. Du tar hand om utställande av fraktdokument, tull, leveransbevakning, fakturering, uppföljning samt övrigt administrativt arbete. Du ansvarar för hela processen och kommer aktivt att vara med och utveckla produkten.

Det betyder att Du som person har en god analytisk förmåga och gillar att arbeta strukturerat och noggrant. Du kan även vara flexibel då snabba förändringar och nya förutsättningar kan uppstå. Framförallt besitter du mycket hög social kompetens och god kommunikativ förmåga. Det gör att du hela tiden i samspråk med dina kollegor säkerställer bästa service med god kvalitet för våra kunder.

För att passa i denna roll ser vi att du har utbildning inom transportlogistik eller så är du en erfaren speditör / logistiker som med fördel har arbetat med sjöimport eller sjöexport. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, kan du dessutom tyska är det meriterande. Du har goda kunskaper i MS Office (Word, Excel) och är alltid kundfokuserad.

Hos oss kommer Du arbeta i ett team av engagerade, serviceinriktade och kompetenta medarbetare. Vi erbjuder dig en spännande och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter i ett globalt företag.

 

Din ansökan

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev genom att trycka på ”Apply now".

Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta Marcus Vaahtera på 076 540 18 33 eller Anders Anäng på 076 540 18 46

 

Sökord: spedition, logistiker, logistik, transport, Göteborg, sjöexport, sjöimport, speditör, frakt, logistik, import, export, freight, forward, logistics, speditör