|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Servicetekniker till Electro O...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Stockholm
Anställningsform
Heltid

Servicetekniker till Electro Optical Systems Nordic AB med placering i Östra Sverige

 

EOS är den världsledande leverantören av teknik inom industriell 3D-printing av metaller och polymerer. Sedan 1989 har EOS varit en pionjär och innovatör för helhetslösningar inom additiv tillverkning. Produktportföljen av system, material och processparametrar ger kunderna en avgörande konkurrensfördel i form av produktkvalitet och långsiktig ekonomisk hållbarhet i tillverkningsprocessen. Vi växer och söker tillsammans med Oddwork efter en Servicetekniker till vårt team i Göteborg med placering i Östra Sverige!

Om tjänsten som Servicetekniker
Som Servicetekniker besöker du bolagets kunder för att genomföra underhåll, service och installationer. Du utgår hemifrån och har viss frihet att planera ditt eget arbete, där ett uppdrag vanligtvis tar från några dagar till ca en till två veckor i anspråk. I din roll är du bolagets ansikte utåt mot kund. Du ger god service och lyssnar lyhört till kundens situation för att skapa långsiktiga relationer och förtroende för bolagets produkter och servicetjänster. Vid avslutat serviceuppdrag rapporterar du till avdelningschef och service manager.

Din tid hos EOS Nordic inleds med introduktion hos dina kollegor i Tyskland för att utbildas inom bolagets produktutbud. I din roll har du löpande kontakt med dina kollegor och månadsvisa telefonmöten med bolagets service manager. Bolaget tillämpar ett mentorskapssystem, där du i början av din tjänst kopplas ihop med en mentor för att på bästa sätt komma in i ditt arbete och lyckas så bra som möjligt i din nya roll!

Vi söker dig som...
...är engagerad, flexibel och en fena på problemlösning! Du bär med dig en god struktur i ditt arbete och är lyhörd mot din omgivning, samtidigt som du har skinn på näsan och är tydlig i din kommunikation. Som person är du analytisk och driven, vilket innebär att du har en stor vilja att fördjupa din kunskap, utvecklas i din roll och bidra till en god tillväxt. Du trivs med att arbeta självständigt och känner dig trygg i mötet med kund. Vidare är du familjär och prestigelös, där du gärna delar dina erfarenheter och samtidigt vågar be om stöttning för att ta dig an nya utmaningar.

Vi ser att du har en bakgrund inom el och elektronik, där du med fördel även har erfarenhet från arbete som servicetekniker. För rollen krävs det att du hanterar bolagets koncernspråk som är engelska. Du har grundläggande kunskaper inom ellära, elektronik samt mekanik, och en stor nyfikenhet inför att lära dig mer och bli expert på ditt område!

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos EOS Nordic AB.

Vad EOS Nordic AB erbjuder dig
Som teammedlem hos EOS Nordic får du möjligheten att utvecklas inom ett bolag i stark tillväxt! Du erbjuds en roll med ansvar under frihet där du tillsammans med serviceteamet strukturerar ditt arbete. Bolaget satsar stora resurser på att vidareutbilda sina medarbetare, vilket innebär att för rätt person finns goda möjligheter att växa inom organisationen.

START: Omgående
PLATS: Östra Sverige
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Talent Manager Daniella Ravan, daniella@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-05-23

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb

Fler jobb