|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Servicetekniker inom brandskyd...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Falun
Bransch
Drift/Underhåll
Referensnr
1940
Kontaktinformation
Anna Karolina Eriksson

Servicetekniker inom brandskydd till Cupola

 

Cupola

Vill du ha ett varierande arbete där du får träffa mycket kunder och planera dina dagar själv? Vi söker dig som uppskattar kundkontakt och vill skräddarsy kundernas brandskydd. Låter det intressant? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Cupolas räkning en servicetekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Cupola. Intentionen är att du på sikt ska bli anställd direkt hos Cupola, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Cupola växer och de behöver fler kollegor vilket gör dig mycket efterlängtad! Du kommer arbeta mot kunder i Faluområdet men även vara delaktig i Gävlekontorets samarbeten.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Cupolas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker på Cupola är dina främsta arbetsuppgifter att arbeta med SBA- Systematiskt brandskyddsarbete hos kunder. Du börjar dina arbetsdagar med att åka ut till kund i den servicebil du blir tilldelad och du planerar dina dagar själv, ringer upp kunder och bokar in dina möten samt ser till att de produkter du behöver finns hemma. På fredagarna är det planeringsmöten i Gävle vilka du deltar på.

I din roll ingår att kontrollera det brandskydd som kunderna har på plats samt att komma med relevanta och för kunden lämpliga kompletteringar kring brandskydd.

Vi söker dig som
Söker en variationsrik arbetsvardag och som trivs med att ta stort eget ansvar för ditt arbete. B-körkort är ett krav för tjänsten. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av SBA, men det är inte ett krav för tjänsten. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Cupola. Vi söker dig som är driven, positiv och framåt som person för att på bästa sätt skapa långsiktiga kundrelationer.

START: Omgående, eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Falun
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget
Cupolakoncernen är rikstäckande och ledande inom det systematiska brandskyddsarbetet och täcker in alla områden inom segmentet. Cupola erbjuder allt från brandlarm, rökluckor, brandskyddsdokumentation, utbildningar, installation och service av brandskydd m.m. Vi gör offentliga och företagsmiljöer rätt förberedda för brand, utrymning och oförutsedda händelser med hjälp av skräddarsydda, kompletta lösningar. Vi kan SBA! Läs mer på www.cupoloa.se

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb

Fler jobb