|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Servicetekniker / Serviceingen...
Servicetekniker / Serviceingenjör till Bramidan & Presto i Göteborg


 

Som vår servicetekniker i Göteborg får du en hög grad av frihet och medbestämmande. Vi håller på att etablera vårt svenska dotterbolag Bramidan & Presto AB i Göteborgsområdet, som främst kommer att arbeta med försäljning och service av våra produkter till våra kunder i Sverige.

 

Du installerar, servar och reparerar balpressar och komprimatorer som bl.a. finns i affärer och hos industrikunder. Det är typiska mekaniska, elektroniska och hydrauliska uppgifter.Ca 25 % av arbetstiden spenderar du på vårt kontor där du kommer jobba med säljsupport. 

 

Vi söker dig som har erfarenhet som servicetekniker / serviceingenjör och har ambition att på sikt bli service manager / Team Leader för ett mindre team.

 

Kvalifikationer

Du är teknisktkunnig och har ständigt fokus på att hitta fel i styrsystem. Dina tekniska färdigheter inom el, automation och ev. mekanik, svetsning och hydraulik är det vi lägger störst vikt vid. Därutöver ser vi gärna att du har erfarenhet från en liknande tjänst som t.ex. automationsmekaniker/tekniker, auto-, entreprenörs- eller lantbruksmekaniker. Det är en fördel om du:

 

 • Trivs med att arbeta självständigt och att hitta dina egna lösningar på många olika typer av uppgifter
 • Drivs av att lösa dina uppgifter till kundernas fulla tillfredsställelse
 • Har goda IT-kunskaper då du får dina uppgifter elektroniskt
 • Har gode kunskaper i både svenska och engelska – och det är även meriterande om du förstår tyska.

 

Vi erbjuder dig

Du kommer att vara med och starta upp det nya svenska dotterbolaget till ett väletablerat företag med global erfarenhet inom komprimering och hantering av avfall.

 

Här får du en grundlig upplärning, och när du är klar, får du:

 • Din egen VW Transporter som är fullt utrustad med den nyaste teknologin och DSG-gear
 • Ett jobb i en framgångsrik och marknadsledande verksamhet där du får en professionell utveckling
 • Flexibla arbetstider

Din ansökan

Skicka in din ansökan, med CV och personligt brev, genom att klicka på ”Ansök här”. Varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!

 

Om du har frågor gällande tjänsten så är du välkommen att kontakta Tina Andersen på Monster, 0703-420 308 alt. tina.andersen@monster.se. Observera att vi EJ tar emot ansökningar via e-post.

 

Om Bramidan

Bramidan & Presto AB är ett dotterbolag till Bramidan AS & Presto GbmH. Vårt nya försäljnings- och serviceföretag är exklusiv distributör av det kombinerade sortimentet av Bramidans och Prestos produkter i Sverige. Våra produkter har sålts och erkänts för sin kvalitet i de senaste 20 åren och säljs numera globalt i mer än 40 länder. Du kan läsa mer om Bramidan på www.bramidan.com och om Presto på www.presto.eu.

 

 

Sökord: tekniker, servicetekniker,  serviceingenjör, ingenjör, engineer, el, automation, mekanik, svetsning, hydraulik, automationsmekaniker, automationstekniker, lantbruksmekaniker, mekaniker

 

 

ANSÖK HÄR

TIPSA EN VÄN

DELA JOBB

Översikt

 • Företagsnamn
  Bramidan & Presto AB
 • Placering
  Göteborg, VTG
 • Bransch
  Partihandel/Grossist/Import & Export
 • Anställningsform
  Heltid
  Tillsvidare