|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Servicetekniker Göteborg

Xylem Banner

Servicetekniker Göteborg


Xylem Sveriges försäljningsorganisation finns på 11 orter och består idag av ca 160 medarbetare inom sälj, service, marknad, administration och teknik. Xylem Sverige är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka med Servicetekniker till Göteborg. Du kommer att få arbeta med premiumprodukter i en miljö där gedigna och långsiktigt hållbara lösningar samt den personliga säkerheten prioriteras.
Servicetekniker till Göteborg

Vi växer och söker nu ytterligare en Servicetekniker till Göteborg

Som Servicetekniker utför du felsökningar, reparationer, installationer, montage och ombyggnader av pumpar, omrörare, turbiner samt pumpstationer med tillhörande el- och styrutrustning.

Rollen innebär ett helhetsansvar från planering till utförande och uppföljning och därmed mycket kontakt med kund. Du kommer att arbeta tätt med de andra kollegorna på verkstaden och du rapporterar till Servicechefen.

Du arbetar förmodligen idag som tekniker med mekanisk eller elektrisk bakgrund, tex i fordons- eller fastighetsbranschen. Vi vill att du har en god teknisk/mekanisk förståelse och duktig på problemlösning.

Det är viktigare för oss vem du är, snarare än vad du har gjort eller var du kommer ifrån.

Vi söker dig som är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Du är flexibel och kan fatta egna beslut i det dagliga arbetet. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som utmärker dig, men framförallt är du serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.

Körkort är en förutsättning för rollen.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Jan Fredricsson, Servicechef, tfn: 031- 725 89 52 eller Karin Kyyrä, HR, 08-475 69 66. Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2017-12-28. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Om oss

About Xylem
Med engagerade medarbetare över hela världen har Xylem resurserna som krävs för att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Tyngdpunkten i vårt arbete ligger på att utveckla nya tekniker som kan förbättra hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Vi flyttar, behandlar, analyserar och återför vatten till miljön och vi hjälper människor använda vatten på ett effektivt sätt i sina hem, byggnader, fabriker och jordbruk. Vi har långsiktiga, gedigna relationer med kunder i över 150 länder som känner oss genom vår kraftfulla kombination av ledande varumärken och applikationsexpertis. På vår R&D-enhet i Sundbyberg pågår hela tiden arbetet med att utveckla framtidens världsledande produkter inom pumpning, omrörning och luftning – i nära samarbete med övriga R&D-enheter runt om i världen. Bland våra varumärken är Flygt det mest kända i Sverige, med tillverkning i Småland. Härifrån levereras årligen 145 000 energieffektiva pumpar och omrörare, viktiga för ett klimatsmart globalt samhällsbygge.

Översikt

 • Företag
  Xylem Inc
 • Placering
  Gothenburg, VTG
 • Anställningsform
  Heltid
  Tillsvidare
 • Kategori:
  Drift/Underhåll
 • Yrkesroller:
  Maskin Reparation/Underhåll
 • Bransch
  Tillverkning - Övrigt
  Verkstadsindustri/Varvsindustri
 • facebook
 • instagram
 • Youtube Video