|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Serviceminded reklamationshand...

 
 
 

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här

Overview

Placering

Helsingborg, Skåne län

Bransch

Administration

Anställningsform

Heltid

Serviceminded reklamationshandläggare sökes till möbelföretag!

Administration

Till vår kund söker vi dig som vill jobba med reklamationshanteringar. Trivs du med administrativa arbetsuppgifter och alltid erbjuder bästa möjliga kundservice är detta tjänsten för dig. Skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget:

Som reklamationshandläggare kommer du arbeta med att hantera och administrera reklamationer utav olika slag samt vara beredd på att ta snabba beslut kring dessa. Kundservice och nöjda kunder är mycket viktigt och därför kommer du att ha en viktig roll i företaget. Dina kontaktytor är främst mot leverantörer, transportörer, kunder samt internt inom organisationen.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting, men arbeta uthyrd till kund. Arbetet kommer vara förlagt under kontorstid måndag-fredag, samt helger kan förekomma. Uppdraget förväntas börja så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig med erfarenhet utav reklamationshantering. Du som söker ska vara stresstålig, engagerad, kommunikativ och serviceinriktad. Du talar och skriver flytande svenska och har mycket goda kunskaper i engelska. Du har även lätt för att prata med människor samt har en grundläggande IT-förståelse och datorvana. Urvalet kommer ske löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat för tjänsten!


Beskrivning av företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansök här