|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Servicefokuserad kundtjänstmed...

 
 
 
Jobs
Dela jobbet
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Share Icon

Servicefokuserad kundtjänstmedarbetare till Anticimex


Är du student och brinner för kundkontakt och att ge toppklassig service över telefon? Vill du dessutom arbeta på ett framgångsrikt företag med högt i tak där alla hjälps åt och spelar i samma lag? Då har vi nu en perfekt möjlighet för dig med tidigare erfarenhet från ett servicerelaterat yrke att arbeta med kundkontakt över telefon hos vår kund Anticimex! Du får här möjlighet att utvecklas inom kundrelationer och service och bygga på ditt CV med värdefull erfarenhet för framtiden!

Om tjänsten

Academic Work söker för Anticimex räkning en Kundservicemedarbetare för att arbeta heltid under sommaren 2018. Du kommer således att jobba heltid mellan veckorna 27-32. Tjänsten startar i juli med en introduktion om 5-10 heldagar uppdelat under 2-3 veckor. Du kommer därefter att jobba självständigt och varierande med bra stöd från dina kunniga kollegor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Anticimex önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Anticimex. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till mitten av augusti.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du arbeta med att ta emot inkommande och utgående samtal från såväl privatpersoner som företag gällande samtliga av Anticimex tjänster, men främst med fokus på skadedjur. Ditt ansvar är att ge kunderna råd, vägledning och vara behjälplig vid tidsbokning av besök. Ärendehantering via mail och företagsportalen är en del av tjänsten.

Du kommer till exempel att:

 • Ta emot inkommande samtal från kunder

 • Boka ut tekniker för sanering

 • Hantera inkommande mail från kunder och vid behov även ringa upp kund för kompletterande frågor

 • Hantera arbetsorder i ärendehanteringssystem

Tjänsten passar dig som är student och brinner för kundkontakt och att ge service över telefon. Detta är en stor möjlighet för dig som vill komma in på ett framgångsrikt företag med högt i tak där alla hjälps åt och spelar i samma lag. Du får även möjlighet att utvecklas inom kundrelationer och service och bygga på ditt CV med värdefull erfarenhet.

Vi söker dig som

 • Är studerande på eftergymnaisal nivå

 • Är flytande i det svenska och engelska språket då du dagligen kommer att kommunicera med kunder på dessa språk

 • Tidigare arbetat med telefon som huvudsakligt arbetsverktyg och är van att ge förstklassig service över telefon

 • God datavana och är van att arbeta med digitala hjälpmedel

Det är meriterande om du

 • Har fler språkkunskaper som du kan använda dig av i rollen i kommunikationen med kunder

Anticimexs värdeord är Trust, Innovation och Passion och vi söker dig som kan identifiera dig med denna värdegrund. Som person är du lösningsorienterad samt så har du en stor vilja att hjälpa kunden och är en riktig teamspelare. Vidare ser vi att du verkligen motiveras av att ge toppklassig service och att bygga förtroende hos kunder. Det är ett stort plus om du arbetat som kundservicemedarbetare tidigare.

ÖVRIG INFORMATION

Start: 2 Juli

Omfattning: Heltid under veckorna 27-32

Arbetstider: 07:45-16:45

Placering: Östersund

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget

Anticimex får du en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Anticimex är en spännande blandning av ett entreprenörs- företag och en internationell koncern med mycket stor marknadspotential. Hos Anticimex är alla lika värda och om du ska trivas hos dem, och de med dig, får du bokstavligen sätta på dig ett par blåbrallor oavsett vilken titel du har. Anticimex tror på frihet och att ta ansvar och mycket av deras utveckling drivs därför av medarbetare på kontoren.

I Sverige är Anticimex omkring 1400 medarbetare på cirka 29 kontor mellan Piteå i norr och Ystad i söder, huvudkontor i Stockholm.

 • Östersund
 • Heltid
 • Kundtjänst
 • 15005418