|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Servering- och restaurangbiträ...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Härnösand
Bransch
Hotell/Restaurang/Turism/Nöje
Referensnr
1886
Kontaktinformation
Natalie Lindwe

Servering- och restaurangbiträde till St. Petri Logens Restaurang

 

St. Petri Logens Restaurang

Söker du ett arbete där du dagligen får bidra med genuin service? Är du utåtriktad och trivs i situationer där du får möjligheten att ständigt träffa nya människor? Perfekt, då har vi tjänsten för dig! St. Petri Logens Restaurang utökar nu sin verksamhet med servering- och restaurangbiträde till Härnösand. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för St. Petri Logens Restaurang en servering- och restaurangbiträde. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet där arbetet motsvarar en deltidsanställning på 75-100 %. Arbetet kommer främst innehålla kvällspass och du kommer få möjlighet att utöka din arbetstid med fler timmar vid exempelvis högsäsong, events och andra tillställningar.

St. Petri Logens Restaurang utökar sin verksamhet och ambitionen är att du efter 12 månader ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och St. Petri Logens Restaurangs önskemål är att alla frågor kring tjänsten ska gå till info@professionalsnord.se

Som medarbetare hos St. Petri Logens Restaurang kommer du erbjudas en variationsrik vardag och ett mentorskap i världsklass av ingen mindre än företagets ägare! Du kommer att få en introduktion för att du på bästa sätt ska komma in i arbetsuppgifterna och lära dig St. Petri Logens Restaurangs arbetsrutiner och utbud. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team och arbeta under lunch- och middagsserveringar samt beställningsevents som exempelvis jubileumsmiddagar, bröllop och personalfester.

Arbetsuppgifter
Som servering- och restaurangbiträde hos St. Petri Logens Restaurang kommer du främst arbeta med servering, att ge service, ta emot beställningar och vara allmänt närvarande och tillmötesgående mot gästerna. Du kommer arbeta i en anrik och vacker miljö och ha en trevlig, rolig och variationsrik vardag tillsammans med härliga kollegor.

I dialog med din arbetsledare schemalägger du dina arbetspass under vardagar, kvällar samt på röd- och helgdagar.

Vanliga arbetsuppgifter är:
• Öppna och stänga restaurangen
• Ta emot beställningar
• Servering
• Kassahantering
• Lokalvård

Vi söker dig som
Brinner för service! Du trivs i en roll där du får träffa nya människor, vara närvarande och tillgänglig för att ge bästa möjliga bemötande till dina gäster. Du har tidigare arbetslivserfarenhet från servicebranschen och det är meriterande om du tidigare arbetat inom restaurang, men är inget krav för tjänsten. Du är flexibel i din planering och vill arbeta under dygnets alla timmar inkl. röda dagar och helger. Dessutom är många besökare engelsktalande och därför, utöver svenska, talar du engelska obehindrat.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos St. Petri Logens Restaurang. Du är helt enkelt en genuin servicemänniska och en lagspelare av rang. Du tar initiativ, är självgående och har stort kundfokus. Då arbetsbelastningen stundtals är hög trivs du också med högt tempo och är flexibel i ditt förhållningssätt. Vidare tror vi att du social, utåtriktad och noggrann i ditt arbete som trivs att stå i centrum.

START: Omgående
OMFATTNING: Deltid 75-100%
STAD: Härnösand
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Natalie Lindwe

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget
Sankt Petri Logens Restaurang AB ägs och drivs sedan 2003 av Jonatan Norberg. Ambitionerna med Sankt Petri Logen och à la carte-restaurangen Vägg i Vägg i samma fastighet är att erbjuda högklassig mat och service till rimliga priser. De brinner för att laga inspirerande och modern mat med spännande dryckeskombinationer till både små och stora sällskap. Deras mål är att göra varje tillställning och varje måltid till något att minnas.
http://logen.nu/

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb

Fler jobb