|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Senior rekryterare

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar.
Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Det innebär att vi har möjlighet att erbjuda spännande uppdrag hos intressanta arbetsgivare och med en stor möjlighet till personlig utveckling.

Senior rekryterare

Är du en riktigt duktig rekryterare och redo för en ny utmaning på ett internationellt bolag? Vi på Wise Professionals letar just nu efter dig som vill arbeta som rekryteringskonsult internt hos en av våra kunder.


Vår kund har ett behov av att kompletta deras rekryteringsteam med ytterligare en kompetent medarbetare för att kunna möta behovet av att hitta vass kompetens. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid och har start så snart som möjligt. Inledningsvis kommer uppdraget vara på sex månader med chans till förlängning eller anställning direkt hos vår kund.


Ditt uppdrag
I rollen som rekryterare ingår du tätt ihop med tre andra personer och rapporterar direkt till HR direktören. Du kommer att arbeta med hela rekryteringsprocessen från ax till limpa och ansvara för rekryteringar i nära samarbete med ansvariga linjechefer. Du kommer även att utföra tester och teståterkoppling på kandidaterna. Rollen innefattar också att på ett kreativt sätt hitta olika vägar för att marknadsföra och attrahera rätt kandidater till bolaget.


Arbetsuppgifter i urval:  • Kandidatupplevelsen genom hela rekryteringsprocessen 

  • Kravprofil, annonsering, search och urval

  • Potential- och personlighetstester

  • Employer Branding och attraktion 

  • Telefonavstämning och personliga intervjuer


Vidare kommer du att arbeta med parallella processer och ditt främsta fokus är att rekrytera ingenjörer, både relativt nyexaminerade och mer erfarna profiler. Bolaget är i stark tillväxt och uppdragets placering är på Lindholmen.


Din bakgrund
Vi söker dig som tidigare har arbetat självständigt med rekrytering i cirka 5 år och är väl insatt i samtliga delar av rekryteringsprocessen. Vi ser gärna att du har haft en roll som rekryteringskonsult eller internrekryterare och det är starkt meriterande ifall du tidigare arbetat med rekrytering av ingenjörer. Du är insatt i personbedömning och begåvningstester samt är certifierad i något testverktyg. Vidare har du systemvana samt har tidigare arbetat i någon typ av rekryteringssystem.


För att trivas och passa som rekryterare är du en person med energi och stark drivkraft. Du är duktig på att prioritera mellan dina åtaganden vilket gör att du är bra på att ta dina uppgifter i mål. Du är även strukturerad, har professionalism, ödmjukhet och tålamod. Dina rekryteringar kommer att vara högst bidragande till företagets fortsatta tillväxt och du behöver därför själv vara affärsorienterad och kreativ i ditt arbetssätt. Du är van att arbeta självständigt och då kontaktytorna är många behöver du även hr en mycket god kommunikativ förmåga. Den internationella organisationen ställer krav på att du talar och skriver obehindrat på engelska.


När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.


Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.


Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Kandidatansvarig Stina Scheller (stina.scheller@wise.se, 076-000 18 52) och Konsulchef Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se, 073-521 65 04).


Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.


Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök här

Översikt

Placering

Göteborg, VTG

Bransch

Ej specificerat/Övrigt

Anställningsform

Heltid

Hemsida

www.wise.se

FacebookTwitter