|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Senior Säljchef med teknikintr...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Halmstad
Bransch
Försäljning/Affärsutveckling
Referensnr
7138
Kontaktinformation
Elin Karlsson
elin.karlsson@maxkompetens.se

Senior Säljchef med teknikintresse

 

Maxkompetens
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en senior Säljchef till Jernforsen Energi System AB som har ett brinnande intresse för teknik och som trivs med att arbeta i långa processer för att bygga goda relationer med kunder.

Som Säljchef hos Jernforsen kommer Du att:
Arbeta med projektförsäljning
Bearbeta befintliga samt nya kunder
Ha ett ekonomiskt ansvar för avdelningen
Styra försäljningsarbetet
Arbeta strategiskt
Arbeta med viss marknadsföring
Säljarbete genom offentliga upphandlingar
Sammanställa eget material för såväl offerter som presentationer och material
Ledarskapsfrågor
Resa runt om i Sverige och i Norge men det kan även vara till andra länder. Resorna beräknas vara ca 60-90 dagar/år

Din profil
Vi söker dig som har Högskoleutbildning inom teknik, maskiningenjör eller liknande. Du ska ha erfarenhet av arbete i projekt med ibland långa processer där det kan dröja till avslut. Du vill i arbetet bygga långsiktiga relationer och är mån om att verksamhetens resultat är goda.
Har du även erfarenhet av ekonomistyrning och budgetansvar är det ett plus.

Som person gillar du ordning och reda, du är noggrann och strukturerad. Du ska också ha ett genuint intresse av teknik och ska tycka om att arbeta både självgående och med andra.
Har du arbetat i flera år inom ledarskap, sälj samt teknik sök idag!

Jernforsen erbjuder:
Flexibilitet i arbete samt arbetstid, där du själv planerar och utför dina uppgifter. Förutom det så är det ett varierande arbete, med möjlighet till personlig utveckling. Vid start kommer en mentor att finnas på plats för överlämning.

Rekrytering direkt till kund
Heltid
Start: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2018-03-27

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Sedan 1984 har Jernforsen levererat biobränsleanläggningar till mer än 1.000 nöjda kunder världen över. Idag är de stolta över att vara i spetsen för teknisk utveckling och produktion av biobränsleanläggningar.Organisation drivs av ett stort engagemang och ambitionen om att alltid leverera produkter och support i toppklass.

Kunder är främst sågverk och andra träbearbetande industrier, pappers- och cellulosaindustrin samt kommuner och energiverk.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb