|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Senior Redovisningskonsult til...

 
 
 

2Complete - Rekrytering & bemanning

Senior Redovisningskonsult till kund i Upplands Väsby

2Complete

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Redovisningskonsult kommer du ha ett leveransansvar för dina sju internationella kunder. Du kommer agera affärsstöd till dina kunder och du kommer dagligen arbeta med löpande bokföring, månadsbokslut, avstämningar, rapportering, skattedeklarationer, leverantörreskontra samt utveckling av rutiner och processer.

Som anställd hos vår kund erbjuder de kontinuerliga kompetensutvecklingsmöjligheter via deras utbildningsakademi. Du har även möjlighet att certifiera dig hos Srf till auktoriserad redovisningskonsult kostnadsfritt.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Kompetenskrav: Vi ser gärna att du har några års dokumenterad arbetslivserfarenhet av ovan arbetsuppgifter. Du är självgående i månadsbokslut, avstämningar och rapportering. Meriterande om du tidigare har arbetat med utländska bolag, men inget krav. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper: För att trivas hos vår kund bör du vara kommunikativ, social och servicemedveten. Vidare är du noggrann och du brinner för att vägleda och ge dina kunder den bästa tänkbara servicen.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95 eller margareta.meek@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

apply
apply

Översikt

Placering:

Stockholm

Anställningsform:

Heltid
Tillsvidareanställning