|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Senior Lead Developer, LabVIEW...

Senior Lead Developer, LabVIEW / Advanced Test Systems (Göteborg)


Med avstamp i embedded, produktutveckling samt industriell IT accelererar Prevas nu resan in i digitalisering, IoT och Industri 4.0. Efter över 30 år i branschen har vi osedvanligt bra position och grund för att leda utvecklingen inom dessa områden !

VI har under en längre tid haft många spännande projekt inom test och söker nu därför nya medarbetare till vårt kompetenta team i Göteborg med kontor i teknikens mittcentrum på Lindholmen! Här huserar vi i öppna, ljusa, stora lokaler med pulsen in på knuten och närheten till Chalmers.
Prevas i Göteborg är också det vi kallar CoE(Center Of Excellence) inom Test system.

Välkommen med på vår fortsatta resa du med !

Tjänsten
Du förväntas vara med att förverkliga Prevas satsning inom avancerade testsystem mot en global tillverkningsindustri inom produktion och R&D. Vi söker nu ingenjörer som brinner i sin övertygelse och strävan att förverkliga sina tankar och idéer inom området. Du har mångårig erfarenhet som LabVIEW utvecklare i grunden, har teamlead vana, är väl bevandrad i National Instruments utvecklingsplatform och/eller jobbat med industriella testsystem. Prevas värdesätter dina tankar och idéer, och förväntar oss investera i dem – förhoppningsvis med dig vid rodret på sikt!

Som Gold Alliance Partner till National Instruments och starka kundreferenser inom test har Prevas tillgång till en verktygsbänk utan motstycke, däribland tillgång till de senaste programvarorna för utvecklare. Tillsammans med våra underleverantörer erbjuder Prevas sina kunder nyckelfärdiga lösningar och inbyggda system av högsta kvalitet. Vår förhoppning är att du finner Prevas som den ultimata plattformen till din kompetensutveckling inom området avancerade testsystem.

Din bakgrund
Vi söker dig som har kunskap av både hård- och mjukvara och troligtvis är du genuint intresserad av teknik på bred front även på fritiden.

I bagaget har du sannolikt en civil- eller högskoleingenjörsexamen eller motsvarande.
Du har minst 3-5 års relevant erfarenhet av LabVIEW.

Meriterande om du har med dig kunskap och erfarenhet från något av dessa områden:

 • Testsystemsdesign
 • National Instruments flora av hårdvaruprodukter (ex PXI, CompactRIO, DAQ osv.)
 • HIL (Hardware-in-the-loop)
 • Spårbarhet och versionshanteringssystem
 • Tidigare erfarenhet som utvecklare mot tillverkningsindustrins R&D krav, med fördel inom Automotive branschen
 • TestStand
 • Elektronikkonstruktion
 • Mekanikkonstruktion

Du kommunicerar bra i tal och skrift på engelska och svenska.

Övrigt
Placeringsort är Prevas i Göteborg

Kontakt
Önskar du mer info kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anders Hansson, tel: 070-3649700, E-post: anders.hansson@prevas.se 

 

Företagskulturen heter Prevas United

Det låter nästan som ett fotbollslag. Och det stämmer till vissa delar. Prevas United är en sammanhållande kraft på företaget. Här är kommunikationen rak och sammanhållningen stor. Alla medarbetare på Prevas uppmuntrar varandra att utvecklas och vara på hugget. Gemensamt för oss är ett stort teknikintresse, arbetsglädje och kundnytta i fokus. Det är viktigt att alla trivs. En trevlig miljö med skratt skapar i sin tur en öppenhet för nya lösningar. Det gör att vi kan erbjuda våra uppdragsgivare ett helt team medarbetare som tar ansvar och svarar för prestationer i absolut världsklass. Join us!  

Prevas är ett teknikföretag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag som utvecklar produkter med ett stort IT-innehåll eller som har behov av att effektivisera eller automatisera sin verksamhet. Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt. Prevas startade 1985 och är huvudleverantör och utvecklingspartner till ledande företag inom branscher som Life Science, telekom, fordon, försvar, energi samt verkstadsindustrin. Kontor finns i Sverige, Danmark, Norge och Indien med ca 600 medarbetare. Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998.
 • Ansök här
 • Alla Prevas AB-jobb
 • Dela jobb
OM PREVAS:

PREVAS är ett tekniskt IT-företag som erbjuder lösningar, tjänster och produkter till företag som utvecklar produkter med ett stort IT-innehåll eller som har behov av att effektivisera eller automatisera sin verksamhet. Med spetskompetens inom teknisk produktutveckling, inbyggda system och industriell IT & automation bidrar Prevas med innovativa lösningar och tjänster som skapar tillväxt. Prevas startade 1985 och är huvudleverantör och utvecklingspartner till ledande företag inom branscher som Life Science, telekom, fordon, försvar, energi samt verkstadsindustrin. Kontor finns i Sverige, Danmark, Norge och Indien med drygt 600 medarbetare. Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998.
För mer information, se www.prevas.se.