|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Senior Financial Controller ti...

 
 
 

Senior Financial Controller till expansivt bolag i Solna

För kunds räkning söker vi dig som är Financial controller och som är redo för en ny utmaning på ett börsnoterat bolag i Solna. Koncernen befinner sig i en expansiv utveckling och står inför en spännande resa, både nationellt och internationellt.

Som Financial Controller kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen innefatta operativt arbete med internrapportering, ansvar för budget, affärsplanering och prognosarbete samt månads-kvartals- och årsbokslut. Vidare kommer du att analysera och följa upp resultat- och balansräkning samt kassaflöde. Du kommer att rapportera till controllerchefen.

Provanställning genom Dfind Finance, därefter rekrytering till kund.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta Talent Manager Ulrika Lind på ulrika.lind@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
För att passa i rollen har du ca 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Vidare har du bred erfarenhet inom controlling med fokus på både resultat- och balansräkning, kombinerat med en mycket god förståelse för redovisning.
Du är mycket van vid att arbeta i Excel.

Som person är du analytisk och prestigelös. Du ser möjligheter och lösningar och är har en naturlig drivenhet. Du tycker om att jobba i en miljö med högt tempo och är inte rädd för förändringar.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Om Dfind Finance
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vår ambition är enkel — vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden och överträffa våra kunders och kandidaters förväntningar.