|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Scouterna söker nu en ny IT-ku...

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Stockholm
Bransch
Data/IT
Referensnr
5653
Kontaktinformation
Tomas Rydén
073-424 85 82
tomas.ryden@maxkompetens.se

Scouterna söker nu en ny IT-kunnig kollega

 

Scouterna

Dina arbetsuppgifter
Vår kund är en ideell organisation som ger över 65 700 barn och unga från alla delar av samhället chansen att uppleva äventyr tillsammans och växa som individer. Det innebär att Scouterna varje dag bidrar till ett öppet samhälle präglat av mångfald och respekt, något som är mer aktuellt än någonsin.

Scouterna ger barn, ungdomar och vuxna i hela samhället möjlighet till en utvecklande och rolig fritid full av äventyr och gemenskap. På Scouterna präglas arbetsplatsen och klimatet av engagemang, glädje och en vilja att göra något gott för samhället.

Som för alla i dagens samhälle präglas även vår kunds miljö av IT och teknik. Ett av de centrala systemen är deras e-handelslösning. Vi söker nu efter en person som ska ta ansvar för underhållning och förbättring av kopplingar samt bygga nya smarta lösningar för organisationen och Scouternas e-shop.

Du kommer att få fullt ansvar för utveckling och förvaltning samtidigt som du ställer tekniska krav på Scouternas leverantörer.

Din profil
Du har bred kompetens och är duktig i såväl programmering som integrering och i detta fallet PHP. Plattformen som används är Magento så har du jobbat med den är det ett stort plus.

Du är även van att jobba i projektform och att skapa kontaktytor internt.

Scouternas e-handelslösning är central och har kopplingar mot ett flertal system.

Det finns en testmiljö för att laborera i. Du är en lagspelare som även är självgående i ditt jobb och vi tror att du drivs av att leverera smarta lösningar.

Rollen är ett vikariat på 50% med goda chanser till förlängning.

Låter det intressant?

Sista ansökningsdag
Ansök redan idag då vi intervjuar löpande under processen.

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb