|

Ta emot liknande jobb via mejl för

Sales Manager - Region Sydöst

 
 
 
 
 
 
 

Översikt

Placering
Växjö
Bransch
Sales
Referensnr
1073249

Sales Manager - Region Sydöst

 

MTG RADIO har ett oerhört framgångsrikt år bakom sig och står nu redo att expandera i Sverige. Som ett led i denna expansion söker vi nu en positiv och framåtlutad Sales Manager som vill vara med att utveckla och bidra till fortsatt expansion på mediemarknaden!

Vad rollen innebär
Som Sales Manager för MTG Radio i Sydöst, har du ett helhetsansvar för dina säljare, deras resultat och välmående. Du arbetar nära dina säljare för att kunna bygga upp dem, utveckla och få dem att prestera både som individer och som grupp.  Du ansvarar för att MTG Radio finns representerade på din marknad, såsom i näringslivet, marknadsföreningar och idrottsliga samarbeten. Placering är Växjö.

I denna tjänst erbjuder vi dig:

  • Löpande utbildningar såväl internt som externt

  • Goda karriärmöjligheter med chans att klättra inom MTG-koncernen

  • En smart, modig, positiv och energifylld säljkultur där möjligheten att prägla sitt eget team är stort

  • En attraktiv tjänst i ett framgångsrikt säljbolag med starka varumärken 

 

Vad vi erbjuder dig
MTG Radio erbjuder en snabb och kreativ miljö, välkomnar idéer och dedikerade medarbetare att nå framgång. Vi utmanas och hjälper varandra och vi drivs av att hjälpa våra kunder att växa. Vi anställer personer utöver det vanliga, och ger förutsättningar att ta initiativ, involvera samt lyckas individuellt och som team. Vi värdesätter starkt goda ledarförmågor, innovativa idéer och viljan att inspirera och driva medarbetare och affärer framåt. 

Egenskaper som kreativ, modig, nyfiken, ihärdig och ödmjuk är egenskaper som värderas högt inom MTG Radio. För oss är varje dag är en ny tävling. Vi firar våra segrar samtidigt som vi ständigt har en strävan om att bli bättre. Genom ett positivt och engagerat förhållningssätt är vi goda ambassadörer och lagspelare såväl internt som externt. Vi agerar som förebilder för våra kollegor genom att alltid vara professionella, lyhörda och entusiastiska.

Vi erbjuder stor frihet att påverka arbetsdagen samtidigt som vi förväntar oss hög leverans. Vi har högt i tak och älskar att ha kul på jobbet.

Vad vi söker
Vi söker dig som idag arbetar som säljchef eller team leader men känner att du vill utmana dig själv i en ny miljö. Vi vet att du älskar att se andra människor lyckas, att du ha en stor tilltro till din egen förmåga och att du kan balansera mellan tydlighet och förståelse på samma gång.

Vidare ser vi att du har erfarenhet av att hantera avtal med externa och interna parter. Vi ser även att du kan påvisa goda säljresultat, då du i denna tjänst har resultat- och budgetansvar för ditt team. Självklart är det meriterande om du har erfarenhet från mediebranschen.

Du har även goda ledaregenskaper och erfarenhet av att utifrån ett situationsanpassat sätt leda individer och grupper. Du brinner för att se till att säljarna utvecklas, genom säljträning och att genomföra sambesök med påföljande coach- och feedbacksamtal. Då MTG strävar efter att vara en jämnställd arbetsgivare ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Ansökan
Låter det intressant? Då vill vi träffa dig! Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen. Har du frågor om tjänsten, kontakta Head of Sales Magnus Persson på 0736-992089 eller magnus.persson@mtgsverige.se.

Om oss
MTG Radio är en av de största kommersiella radiooperatörerna i Norden och våra svenska radiostationer är RIX FM, Lugna Favoriter, Bandit Rock, Power Hit, Star FM samt appen ”I Like Radio”. MTG Radio ingår i den internationella mediekoncernen Modern Times Group MTG.

MTG (Modern Times Group MTG AB (publ.)) är en ledande internationell digital underhållningskoncern och vi formar framtidens underhållning genom att förena konsumenter med innehållet de älskar på så många sätt som möjligt. Våra varumärken omfattar TV, radio och nästa generations underhållning inom esport, digitala videonätverk och online-spel. Vi har vårt ursprung i Sverige och våra aktier är noterade på Nasdaq Stockholm (‘MTGA’ och ‘MTGB’).

 

Annonsverktyg

  • Skriv ut
  • Dela jobb

Fler jobb